Hvorfor får du så mye for pengene på Rådhusmarka?

Les hva Roy i Ineo Eiendom sier om de mange kvalitetene og prisnivået på Rådhusmarka, og leilighetene som kommer i neste trinn.

– Leilighetene leveres innflyttingsklare med flust av attraktive kvaliteter: moderne kjøkken og bad fra Sigdal, eikeparkett og fliser, smarthus, balkonger med mange soltimer, heis, parkering i parkeringsanlegg og mye mer. Beliggenheten er suveren: Ett minutt til Sandvedparken og dagligvarebutikk, to minutt til jernbanestasjon og tre minutt til Gågadå, forteller markedssjef i Ineo Eiendom, Roy Klungtvedt, om det mest etterspurte boligprosjektet i Sandnes sentrum.

Best planlegging gir best pris

På Rådhusmarka kan du for eksempel få nye 93 m2 BRA for 4.290.000, eller 81 m2 BRA for 3.790.000. Det er betydelig lavere pris enn i prosjekter med leiligheter i tilsvarende størrelser i Sandnes sentrum. Hvordan er det mulig? Vi lar markedssjef i Ineo Eiendom, Roy Klungtvedt, fortelle:

– Det handler ikke om å kutte ned på innholdet og bokvalitetene – de er veldig bra og kan sammenlignes med alle andre prosjekter i Sandnes! Våre priser er muliggjort takket være en tomt som er forholdsvis enkel å bygge på, og ikke minst: smart planlegging av byggeprosessen. Bokomfort og tekniske kvalitet i konstruksjonen blir uansett høy som følge tekniske forskrifter for byggkvalitet – de er like for alle som bygger i 2021, sier Roy.

Neste trinn kommer våren 2021

– Våren 2021 starter vi salget av et nytt punkthus med leiligheter fra ca. 50 til omtrent 95 m2. Prisene starter under ca. 2 mill., og en ting er allerede bestemt: ingen leiligheter kommer til å koste mer enn 5,8 mill. uansett størrelse og etasje, forteller Roy, og legger til:

– Statistikk viser at over 75 % av alle boligkjøp i Sandnes ligger under 5.5 millioner. Derfor vil vi tilby boliger i en prisklasse folk er komfortable med og styrke tilbudet i det sjiktet. 3-4-5 mill. er uansett mye penger, men ingen andre steder i sentrum får man en leilighet på nesten 100 m2 og så mange kvaliteter i et slikt prissjikt. Sjekk gjerne med andre sentrumsprosjekt på Finn.no, oppfordrer Roy.

Rådhusmarka blir dessuten et Heime-prosjekt. Beboerne får dermed nyte godt av felleshus, gjestehybler, delerom med masse utstyr og mer. Les mer om Heime her.