Vi lytter til kundene!

Les Carinas egne ord om hvordan interessenter og kjøpere er med i planleggingen av neste trinn på Rådhusmarka:

Spørreundersøkelser. Utallige møter. Hundrevis av telefoner og e-poster. Vi spurte og fikk svar. Gode svar, fruktbare innspill og verdifull inspirasjon. Som hva slags fasiliteter er absolutte krav. Er det nødvendig med innvendig bod? Trenger større leiligheter eget gjestetoalett? Vil alle egentlig ha to soverom? Er det kvadratmeterprisen eller beliggenheten som faktisk avgjør?

Svarene var utrolig tydelige. Dermed ble planleggingen av kommende trinn enklere, både for oss og arkitekten – og det før en eneste blyantstrek var tegnet opp. Her er litt om hvordan deres svar har skapt løsningene når vi skal bygge det neste punkthuset på Rådhusmarka.

  • Dere ønsker innvendig bod. Det får dere. I denne boden plasseres ventilasjonsanlegget, du skal slippe unødvendige lyder i hjemmet ditt. I tillegg er der fint å ha et sted til tomflasker og papp.
  • To soverom, det er det delte meninger om. Likevel, alle leiligheter over en viss størrelse får det. Blant de minste størrelsene tilbyr vi leiligheter med både ett og to soverom – valget er ditt. Noen helt få ønsker også tre soverom. De to største leilighetstypene vil også kunne få et tredje soverom. Men: Trenger du det egentlig?
  • Dere ønsker gjestetoalett i de større leilighetene. Det har vi ordnet, nå trenger du ikke slippe besøket inn på ditt eget private bad.
  • Baderom, her var det ingen tvil. Alle vil ha et skikkelig bad av god størrelse. Alle baderom blir ca. fem kvadratmeter.
  • Dere er opptatt av beliggenhet på tomten og lyder fra Jærveien. Punkthuset som kommer for salg våren 2021 ligger perfekt plassert mot sørvest, i god avstand fra trafikkstøy.
  • Sist, men ikke minst: Pris er en viktig faktor for de fleste av dere. Det var enda et premiss vi overleverte til arkitektene i Helen & Hard, som har løst også denne delen av oppgaven. Sammen har vi funnet løsninger for en virkelig effektiv byggeprosess som ivaretar din fremtidige bokomfort og de mange tekniske kvalitetene i konstruksjonen på rasjonell måte. Endelige priser kommer vi tilbake med, men i neste trinn vil prisbildet ligger fra ca. 2 til 6 millioner, og da er toppleiligheter på ca. 95 m2 inkludert. Best pris i Sandnes – det er vi ganske sikre på!   

Aldri før har sentrumsleiligheter i Sandnes blitt planlagt i så tett samspill med de som skal bo der – dette blir utrolig bra. Gled dere til lanseringen av Sørsiden, det neste punkthuset på Rådhusmarka!

Hilsen Carina!