Gled deg til å bo i et Heime-prosjekt! 

Vi vil at du skal oppleve fellesskap og trivsel fra første dag i din nye bolig på Rådhusmarka. Ja, til og med fra før du flytter inn. Gjennom det anerkjente bo- og trivselskonseptet Heime, tilrettelegger vi for arrangementer, fasiliteter og ordninger som gjør det enkelt å møtes, bli kjent og oppleve ting sammen med nye naboer, også før innflytting. Deltakelse er selvsagt helt frivillig, men en varm anbefaling!

Heime er et bokonsept som handler om å skape økt livskvalitet for menneskene som flytter inn i nye boligprosjekt. På Rådhusmarka gjør vi dette gjennom å utvikle naturlige møteplasser, enkle ordninger for deling og en egen brukervennlig kommunikasjons-app for beboerne.

Et av møtestedene på Rådhusmarka blir felleshuset. Dette er et forsamlingslokale cirka 100 m2 som kan innredes etter ønsker og behov. Her kan du ha sittegrupper, spisegrupper eller bare et stort mingleområde. Heime legger til rette for at dette skal bli et naturlig samlingspunkt for beboerne. Et perfekt sted å samle venner eller nye naboer. Det planlegges også en egen krok med stor TV hvor dere kan se gullrekka, serier, filmer og dokumentarer, og samles til fotballkamper og spennende innspurter når Ingebrigtsen-brødrene og skiskytterne våre suser mot målstreken. Da trenger du kanskje ikke kjøpe egne kanalpakker?

Avtal eget møte om leilighetene på Rådhusmarka

– kontakt eiendomsmegler Rune Larsen på 930 44 902 eller rla@eie.no.

I tillegg til felleshuset, kommer:

I Rådhusmarkas gjestehybler klarer gjestene dine seg helt fint på egen hånd. Gjestehyblene kommer som del av et senere byggetrinn.

Møt Rådhusmarkas første Heime-husvert!

Skapt for å deles: Rådhusmarka får felleshus med spisesal, kjøkken og TV-krok (full pakke fra Altibox, inkl. fotball, film, serier og gullrekka). Du kan også leie dette huset hvis du skal feire noe stort sammen med venner og familie.

Elisabeth Hortman takket umiddelbart «JA» til tilbudet om å bli Heime-husvert.

Det var etter beboer- og informasjonsmøtet i Vitenfabrikken november 2021, Christian Skjelbakken og Vetle Bringsjord i Heime ba Elisabeth om å bli husvert og primus motor i arbeidet med å skape trivsel og sosialt samhold på Rådhusmarka. Nå bobler hun over av planer og ideer for å skape samhold og trivsel blant beboerne.

– Lefsebaking til jul og påskepyntverksted. Spillkveld og fotballsøndag. 17. mai-frokost og St. Hans-fest. Og mye mer. Og viktigst av alt: Trivsel, tilhørighet og fellesskap er noe vi beboere på Rådhusmarka skal skape sammen. Her kan alle ta initiativ. Min oppgave blir å bidra med organisering av arrangementer og aktiviteter, og å være en person folk kan snakke med når det trengs. Jeg fikk nylig en telefon fra en hyggelig dame som foreslo «strikk & drikk», så det må vi jo få til, ler Elisabeth, som selv skal flytte fra Lura til leilighet med to soverom i Punkthuset. Hun legger til:

– Det blir en lav terskel både for å være med og for å takke nei. Man deltar når man kan og vil. Kanskje noen starter en gourmetklubb? Selv vil jeg dra i gang en konsert, smiler den kommende husverten, som også er sekretær i Sandnes Bluesklubb.

Avtal eget møte om leilighetene på Rådhusmarka

– kontakt eiendomsmegler Rune Larsen på 930 44 902 eller rla@eie.no.

Skapt for å deles: Rådhusmarka får felleshus med spisesal, kjøkken og TV-krok (full pakke fra Altibox, inkl. fotball, film, serier og gullrekka). Du kan også leie dette huset hvis du skal feire noe stort sammen med venner og familie.