Nå vedtatt:
Byggestart Sørsiden!

– Dette er gode nyheter både for de som har kjøpt og for de som vurderer å kjøpe. Byggestart betyr sikkerhet: Du vet nå at prosjektet er satt i gang, og kan trygt begynne planleggingen av ny bolig, sier en fornøyd markedssjef i INEO Eiendom, Roy Klungtvedt, som legger til:

– Det betyr at prosjektene våre er attraktive, og at vi leverer et bra produkt som mange vil ha. I Punkthuset er det nå bare fem ledige leiligheter, noe som er fantastisk med tanke på at det fortsatt er tett på 18 måneders byggetid igjen. Kom dere ned fra gjerdet, dere som fremdeles sitter der oppe og grubler, oppfordrer Roy, Byggestart betyr også at tilvalgsprosessen snart kan starte. Vi lar Mads Haugen Rostrup, prosjektleder for Jærentreprenør, fortelle:


– Dette er en spennende prosess for kjøperne, som alle blir kontaktet frem mot sommeren. Da får alle anledning til å gjøre sine tilvalg. Man blir også kalt inn til møte med kjøkkenleverandøren Sigdal, samt alle de de andre fagene. Det er nå moroa begynner, smiler Mads.

Fra Eie eiendomsmegling i Eidsvollsgata 49 melder eiendomsmegler Rune Larsen om god fart i boligmarkedet i Sandnes.
– Tempoet i boligmarkedet presser prisene oppover. Dette er gunstig for de som kjøper ny leilighet i dag til fastpris, da får du med verdistigning på egen bolig mens du venter på overtakelsen av din nye leilighet. Samtidig stiger jo verdien av den leiligheten du venter på.

Det blir litt som i pose og sekk med verdiøkning begge steder. De siste 12 månedene gikk boligprisen
opp med over 8 % i vår region, noe som gjør det særdeles gunstig å kjøpe ny bolig nå. Ta kontakt, nå
er tiden inne for å kjøpe ny leilighet på Rådhusmarka, inviterer Rune.