Torsdag 28. april kl. 18.00:
Velkommen til informasjonsmøte og trening!

Denne gangen skjer informasjonsmøtet hos vår nyeste samarbeidspartner, nemlig Robust Trening og Fysioterapi i Vågsgata 43 i Sandnes. Her finner du nyoppussede lokaler med treningssenter, Personlig Trener, golfsimulator og selvsagt både fysioterapi og kiropraktor.

Etter informasjonsmøtet, dvs. cirka kl. 19.00 kan de som vil bli med på sirkeltrening sammen med Mari Evensen fra Robust. Ta på deg treningsklær, så skal vi få opp pulsen.

Påmelding her!

Send e-post til eirin@ineoeiendom.no om du/dere kommer på informasjonsmøtet torsdag 28. april kl. 18.00. Skriv også om du/dere blir med på sirkeltrening etter møtet – håper det passer.

Åpent for alle

Er du en av dem som sitter på gjerdet? Hopp ned, bli med på møtet og få all informasjon om Rådhusmarka. Du er selvsagt også velkommen til å være med på sirkeltreningen etterpå.

Spesialtilbud til deg som har kjøpt på Rådhusmarka

Allerede nå tilbyr Robust ekstra gunstige priser på både trening og behandling til deg som skal bo på Rådhusmarka. Etter innflytting vil Robust også tilby fellestreninger for grupper, enten i treningssenteret eller i felleshuset på Rådhusmarka.