21 år og egen leilighet på Rådhusmarka.

Møt Vilde.

Sandnesjenta Vilde har gjort det mange tror er umulig for unge. Hun har kjøpt egen leilighet.

– Jeg hadde spart mye selv og fikk dekket resten gjennom forskudd på arv. I sum var det tilstrekkelig egenkapital til å kjøpe en leilighet på 60 kvadratmeter med to soverom. Jeg er så glad for at jeg hoppet i det, smiler Vilde, og forteller videre om hvordan hun gikk fram:

– Utbygger og megler hjalp til med å finne en leilighet som passet for meg, men valget tok pappa og jeg. Rådhusmarka er det stedet i Sandnes hvor vi unge faktisk har mulighet til å komme inn på boligmarkedet takket være gunstig pris og smart finansieringsmodell, sier Vilde, som skal bo hjemme hos faren til leiligheten står ferdig sommertider 2023.

– Jeg vet om flere andre på min alder som også har kjøpt på Rådhusmarka – det kommer til å bli veldig bra.

Slik virker finansieringsmodellen:

Rådhusmarka er kjent som prosjektet med lavest kvadratmeterpris i sentrumsområdet. Finansieringsmodellen bidrar ytterligere til en lavere terskel for boligkjøp, for på Rådhusmarka er det nemlig mulig å kjøpe leilighet med lavere egenkapital enn i andre prosjekter. Innskuddet er på 25 %. De resterende 75 % er et felleslån med 30 års løpetid. Har man da for eksempel 15 % av innskuddet som egenkapital, kan man gå i banken og søke om lån av de siste 10 %.

Finansieringsmodellen kommer dessuten i ulike varianter tilpasset forskjellige målgrupper. For noen leiligheter er de første 8 årene er avdragsfrie, noe som gjør det mulig for flere med sikker inntekt å håndtere de månedlige kostnadene. For andre leiligheter er renter og avdrag del av regnestykket slik at man kan starte nedbetalingen fra første dag. Du kan få god hjelp av megler til å velge den finansieringsmodellen som passer best for deg.

Får skryt av eiendomsmegler

Eiendomsmegler Rune Larsen er imponert over Vilde.


– Det er ikke mange 21-åringer som Vilde. Det er imponerende at hun har klart å spare til sin del av egenkapitalen i så ung alder. Med Rådhusmarkas beliggenhet og mange andre kvaliteter, er jeg overbevist at dette blir et attraktivt sted å bo i årene fremover. Å starte boligkarrieren på Rådhusmarka, er et godt valg, mener Rune.

KJØKKEN FRA SIGDAL – VELG DET DU LIKER BEST!

Uansett hvilken leilighet du foretrekker i Sørsiden – kjøkken fra anerkjente Sigdal er inkludert. Du får tre forskjellige Sigdal-modeller å velge blant – uten pristillegg! Merk at du finner bilde av kjøkkenet til hver leilighet i boligvelgeren, og at du kan få tegning og detaljer av megler.