Rådhusmarka presenterer:

4 gode leilighetskjøp mellom 3 og 4 fire mill.

På Rådhusmarka har vi et bredt kvalitetsutvalg av leiligheter, særlig i prisklassen 3 til 4 millioner. Nå har vi gjort det lett for deg og valgt ut fire leiligheter i bygget Sørsiden der du får mye for pengene.

Husk også at du kan velge mellom tre ulike Sigdal-kjøkken – uten tillegg i pris! Se de ulike kjøkkenmodellene nederst på denne siden.

Leilighet 504 i Sørsiden – 59 m² til 3.450.000

Plantegning Sørsiden 504

Her har vi altså fått plass til to soverom, og det ene blir egentlig ganske stort og får areal nok til flere garderobeskap. Soverom nr. 2 kan selvsagt være et hjemmekontor, gamingrom, gjesterom eller bli en del av stuen. Denne leiligheten ligger i 5. etasje hvor du får flott oversikt over fellesområdene, kan se over bebyggelsen i vest og en balkong med sol fra litt etter lunsj til godt utpå kvelden.

Leilighet 305 i Sørsiden – 71 m² til 3.550.000

Plantegning Sørsiden 305

Her har vi klart å få to dører mellom stue og begge soverom, det betyr mer ro og fred for den som har lagt seg under dyna mens andre jabber i stua. Legg gjerne merke til boden som er plassert nær inngangsdøra, en smart løsning som fungerer godt for den med stor garderobe. Og ja, denne leiligheten har en pris til bare litt over enn 3 mill. til tross for at den er på 72 m² og ligger i 3. etasje.

Leilighet 102 i Sørsiden – 81 m² på bakkeplan til 3.990.000

Plantegning Sørsiden 102

God plass inne og god plass ute. Terrassen følger hele leilighetens fasade mot både sør og vest, og blir ca. 40 m²! Inne er det ingen tvil om at du får mye areal og mange rom for pengene: Stue på nesten 40 m², to gode soverom, bad, gjeste-WC og gang med ekstra lagringsplass i innvendig bod.

Leilighet 505 i Sørsiden – 71 m² til kr. 3.990.000

Her er vi helt oppe i 5. etasje, med utsikt ned mot livet i fellesområdet og sentrum. Inne er det flere smarte løsninger, som at det er to dører mellom stue og begge soverom. Det betyr mulighet for ro og fred på soverommet mens andre har besøk i stua. Boden ved inngangsdøra vil fungere godt som stor garderobe, men også som lagringsplass.

KJØKKEN FRA SIGDAL– VELG DET DU LIKER BEST!

Uansett hvilken leilighet du foretrekker i Sørsiden – kjøkken fra anerkjente Sigdal er inkludert. Du får tre forskjellige Sigdal-modeller å velge blant – uten pristillegg! Merk at du finner bilde av kjøkkenet til hver leilighet i boligvelgeren, og at du kan få tegning og detaljer av megler.