Møt Rådhusmarkas første Heime-husvert!

Elisabeth Hortman takket umiddelbart «JA» til tilbudet om å bli Heime-husvert.

Det var etter beboer- og informasjonsmøtet i Vitenfabrikken november 2021, Christian Skjelbakken og Vetle Bringsjord i Heime ba Elisabeth om å bli husvert og primus motor i arbeidet med å skape trivsel og sosialt samhold på Rådhusmarka. Nå bobler hun over av planer og ideer for å skape samhold og trivsel blant beboerne.

– Lefsebaking til jul og påskepyntverksted. Spillkveld og fotballsøndag. 17. mai-frokost og St. Hans-fest. Og mye mer. Og viktigst av alt: Trivsel, tilhørighet og fellesskap er noe vi beboere på Rådhusmarka skal skape sammen. Her kan alle ta initiativ. Min oppgave blir å bidra med organisering av arrangementer og aktiviteter, og å være en person folk kan snakke med når det trengs. Jeg fikk nylig en telefon fra en hyggelig dame som foreslo «strikk & drikk», så det må vi jo få til, ler Elisabeth, som selv skal flytte fra Lura til leilighet med to soverom i Punkthuset. Hun legger til:

– Det blir en lav terskel både for å være med og for å takke nei. Man deltar når man kan og vil. Kanskje noen starter en gourmetklubb? Selv vil jeg dra i gang en konsert, smiler den kommende husverten, som også er sekretær i Sandnes Bluesklubb.

Avtal eget møte om leilighetene på Rådhusmarka

– kontakt eiendomsmegler Rune Larsen på 930 44 902 eller rla@eie.no.

Skapt for å deles: Rådhusmarka får felleshus med spisesal, kjøkken og TV-krok (full pakke fra Altibox, inkl. fotball, film, serier og gullrekka). Du kan også leie dette huset hvis du skal feire noe stort sammen med venner og familie.

Rådhusmarka – et Heime-prosjekt

Heime er et bokonsept som handler om å skape økt livskvalitet for menneskene som flytter inn i nye boligprosjekt. Det vil de gjøre gjennom å utvikle naturlige møteplasser, enkle ordninger for deling og en egen brukervennlig kommunikasjons-app for beboerne.

– For meg er hverdagene de viktigste. At man kan ha naboer og venner rundt seg, folk å snakke med og være med når man ønsker det. Det er forskjell på å være alene og å være ensom, og jeg vil gjerne være med å forebygge ensomhet og heller fremme trivsel. Med Heime på Rådhusmarka får vi alle muligheter, sier Elisabeth.

Forsamlingslokalet blir cirka 100 m2, og kan innredes etter ønsker og behov. Her kan du ha sittegrupper, spisegrupper eller bare et stort mingleområde. Heime legger til rette for at dette skal bli et naturlig samlingspunkt for beboerne. Et perfekt sted å samle venner eller nye naboer. Det planlegges også en egen krok med stor TV hvor dere kan se gullrekka, serier, filmer og dokumentarer, og samles til fotballkamper og spennende innspurter når Ingebrigtsen-brødrene og skiskytterne våre suser mot målstreken. Da trenger du kanskje ikke kjøpe egne kanalpakker?

I tillegg til felleshuset, kommer:

  • Gjestehybler som kan bestilles når du har besøk som trenger overnatting.
  • Lånerom med verktøy, sports- og turutstyr og uteleker.
  • En egen Heime-app, som du blant annet kan bruke til å reservere felleslokaler, verktøy i lånerommet, avtale tur med en av dine nye naboer og mye mer.
I Rådhusmarkas gjestehybler klarer gjestene dine seg helt fint på egen hånd. Gjestehyblene kommer som del av et senere byggetrinn.