SØRSIDEN – UTSOLGT

Innflytting høsten 2023.

Sørsiden oppføres lengst sørvest på Rådhusmarka, med god avstand til Jærveien. Innvendig finner du 27 leiligheter med størrelser fra ca. 52 til 93 m². Hele 22 leiligheter ligger på et hjørne, og får dermed optimalt med soltimer på balkongen og herlig lys inn fra to sider.

Kontakt Carina Kaldheim i INEO Eiendom på 913 30 033 eller carina@ineoeiendom.no hvis du gikk glipp av mulighetene i Sørsiden og vil vite mer om andre muligheter på Rådhusmarka.

Her er noen av kvalitetene inkludert i Sørsiden:

 • Kjøkken fra Sigdal med mange valgmuligheter uten pristillegg.
 • Hvitpigmentert eikeparkett på alle gulv og vannbåren varme i stue/kjøkken.
 • Bad med fliser i dusjsonen, vannbåren gulvvarme og kvalitetsinnredning fra Sigdal.
 • Fullverdig TV- og internettløsning fra Lyse og Altibox.
 • Futurehome Smarthub og smart varmestyring.
 • Leiligheter over 80 m² har inkludert p-plass i parkeringsanlegg.
 • Alle får sportsbod på ca. 5 m² i parkeringsanlegg.
 • Naturlig trekledning på fasadene.
 • Mange muligheter for tilvalg i alle rom.

Kjøkken fra Sigdal

Uansett hvilken leilighet du foretrekker i Sørsiden – kjøkken fra anerkjente Sigdal er inkludert. Du får tre forskjellige Sigdal-modeller å velge blant – uten pristillegg! 

Du kan selvsagt få skreddersydd ditt kjøkken fullt og helt – mot et lite pristillegg åpner det seg en hel verden av muligheter hos Sigdal. Oppgraderer du for eksempel til modellen UNO Palett, får du hele 15 farger å velge blant. Mer info får du hos Sigdal i deres kjøkkenstudio på Forus.

Hvilken stil vil du ha på badet?

Her ser du noen av de mange fargene du kan få på ditt bad, uten ekstra kostnader. Merk at illustrasjonen kan vise elementer og materialer som ikke er en del av standardleveransen, og at plassering av dusj, vask og toalett kan variere. Salgstegningen viser korrekt plassering.

«Oppfyll kundenes ønsker og finn løsninger for maksimale bokvaliteter til lavest mulig kostnader», var beskjeden arkitektene i Helen & Hard og Jærentreprenør fikk av Ineo Eiendom. De har levert!

Kundenes ønsker har vi kartlagt over tid, og resultatet av dette arbeidet har endt opp i konseptet «BO BRA!», noe Carina Kaldheim oppsummerer fint her:

VI LYTTER TIL KUNDENE!

«Vårt ønske var at man kunne selge eneboligen, og slippe mer lån for å kjøpe leilighet på Rådhusmarka. Derfor satte vi oss et mål om å holde prisene lavest mulig, og at de ikke skulle overstige 6 millioner på den største leiligheten i øverste etasje. Vi klarte det med god margin.»

Les mer i dette intervjuet med Roy Klungtvedt i Ineo Eiendom: HVORFOR FÅR DU MEST FOR PENGENE PÅ RÅDHUSMARKA

Tre minutter til Langgata og ett minutt til Sandvedparken


Det er noe Ole Brummsk med beliggenheten til Rådhusmarka. Her sier du «Ja takk, begge deler», for her bor du tett på både by og park.
 • Ett, kanskje to, minutter til togturen fra Skeiane stasjon, fem-retters på Villa Skeiane, en avtale på nye Sandnes helsehus, handlerunden på Kiwi eller Mega og tur-daten i parken.
 • Tre-fire minutter til Gågadå, treningsøkt på Evo, lunsj på Delikatessen, synskontroll på Seland, nye bøker hos Vatne og moro på Vitenfabrikken.
 • Fem-seks-sju minutter til kino, bibliotek og kulturhus, lek og kaffi på nye Ruten og Coffeeberry, shopping på Bystasjonen, Amfi Vågen eller Maxi og en iskrem på bryggekanten.
Og mye, mye, mye mer. Alt i gåavstand!

Mer prosjektinformasjon