Bilde av Odd-Are Njå i Base bolig

Møt prosjektlederen vår

I hvert nyhetsbrev forteller vi litt om menneskene bak Rådhusmarka. Denne gangen har vi tatt en prat med Odd-Are Njå fra Base Bolig.

– Hvem er Odd-Are Njå?

– Mann på 43 år som har bodd i Sandnes så å si hele livet. Gift med Anne Lill og har to vokse barn, Anne Amalie og Emil. Bor i dag på Trones like ved stadion og har vært aktiv både med håndball og volleyball i Sandnes i yngre dager. Liker å trene og er en flittig bruker av tilbudene rundt og i Sandes by. Har jobbet med eiendom siden jeg var 14 år. Drevet med eiendomsutvikling siden 2007 og var med å starte Base Property, som i dag står for næringsutviklingen i Base Gruppen.

– Hva er din rolle i Rådhusmarka?

– Har vært med fra dag én i utformingen av konseptet og skal videre bidra som prosjektutvikler og prosjektleder.

– Hva betyr Sandnes for deg?

– Sandnes er byen i mitt hjerte, kjempestolt og benytter meg mye av de tilbudene som byen tilbyr. Gikk på Stangeland barneskole, Skeiene ungdomsskole og Sandnes videregående. Har hatt en fantastisk oppvekst med mange gode venner og mye aktivitet. Synes byen har blitt en fantastisk arrangørby og har virkelig lent seg fremover på utviklingssiden. Jeg tror at om bare 5 år vil vi se store endringer i sentrumskjernen og at grepene som gjøres vil være med på å skape ett enda mer aktivt sentrum.

– Hva mener du er det beste med Rådhusmarka?

– Nærheten til alt. Fantastiske turområder i og rundt Sandvedparken, nærheten til byen og alle muligheter det gir. Kollektivtransporten like utenfor døren, men det som kommer til å overraske kjøperen mest tror jeg er satsningen vi gjør på fellesarealene. Dette kommer til å bli bedre enn noen andre prosjekter i Sandnes.

  • For å koble deg på nyhetsbrevet fyller du ut skjemaet på frontsiden.
Design: Ensign Reklamebyrå