Hekkan så mange burgere!

I oktober er månedens bedriftsprofil Ole Dysjaland i Hekkan Burger.

Det er gått over halvannet år siden Ole Dysjaland og Leiv Rune Mjølsnes åpnet Hekkan Burger i Vågsgata 15. Siden har de ikke sett seg tilbake, det har blitt terningkast 5 og 6 med stående ovasjoner i lokalpressen.

Og det er ikke mer enn et par uker siden 100-Ugå ble arrangert og da gikk det ikke mindre enn 8240 hamburgere ut av lukene.

– Ingenting skaper like mye liv og røre som 100-Ugå, da er det fullt trøkk hver dag, sånn vi liker det. Når flere restauranter og barer er samlet i umiddelbar nærhet skaper det mer liv.

Litt ekstra konkurranse om kundene skader ingen.

– Nei, tvert imot. Jeg ønsker flere serveringssteder velkommen i området. Med flere konkurrenter vil alle måtte levere sitt beste for å overleve og dette kommer kunden til gode.

Snart står også Stavanger for tur. Før jul åpner Hekkan Burger nummer 2 i Pedersgata.

– Vi er veldig godt fornøyd med mottakelsen vi har fått i markedet.

Med over 5 millioner kroner i omsetning første driftsår, og med et pent lite overskudd i bunn, ser fremtiden lys ut.

– Det viser seg igjen at kundene våre er opptatt av god kvalitet, akkurat som oss.

«Oppskriften» er enkel: Gode råvarer foredlet med kunnskap, tilberedt med kjærlighet, passe grovt kvernet, trekull i grillen, brød steikt i steinovn.

Bon appetit!

​5 kjappe!

Sivil status: Samboer, 3 barn.

Favorittreise: København og Paris.

Favorittidrett: Innebandy.

Favorittmåltid: Grillede skalldyr.

Favorittavslapning: En god tv serie sammen med en like god flaske vin.

Design: Ensign Reklamebyrå