Ekte sandnesgutt som markedsfører prosjektet

I det siste nyhetsbrevet har vi tatt en prat med markedssjef Roy Klungtvedt i INEO Eiendom.

– Hvem er Roy Klungtvedt?

– Mann på 37 år, født og oppvokst i Sandnes. Samboer med Hege og har to barn på 8 og 5 år, Ida og Max. Oppvokst i Åsedalen og bor nå like ved Sandvedparken, bare et steinkast fra den gamle brannstasjonen. Barna går på Sandved skole og i Brueland barnehage. Jeg er også fotballtrener for minstegutten på Sandved IL. Vi er en aktiv familie, og bruker ofte Sandvedparken som trenings- og rekreasjonsområde. I vår familie er det heller ikke lørdag før vi har hatt en spasertur gjennom sentrum, ofte etterfulgt av en lunsj på et av byens spisesteder.

– Hva er din rolle i Rådhusmarka?

– Som markedssjef er det veldig varierte oppgaver. Jeg jobber sammen med eiendomsmeglerne om salget, men har også dialog med andre samarbeidspartnere som for eksempel reklamebyrå. Det er også jeg som er ansvarlig for nyhetsbrevene og lager innhold på digitale flater.

– Hva betyr Sandnes for deg?

– Sandnes er jo byen der jeg vokste opp, så jeg er naturlig nok litt patriotisk. Jeg bruker mye av det byen har å by på, og spesielt tilhenger av alle naturopplevelsene. Her er det kort vei til alt, både fjord og fjell. Sentrum byr på mye spennende, og byen har de siste årene blitt satt på kartet av både nasjonale og internasjonale arrangementer.

– Hva mener du er det beste med Rådhusmarka?

– Dette området kjenner jeg veldig godt, «som min egen bukselomme». Her bor man veldig sentralt, og med gangavstand til alt hva sentrum har å by på. Det er også veldig kort vei til kollektiv transport, noe som kommer til å bli utrolig viktig i fremtiden. Selv gikk jeg på Sandved barneskole og Skeiane ungdomsskole. Begge ligger i umiddelbar nærhet til Rådhusmarka, og vil være skolen til dem som flytter hit. Fra Rådhusmarka får barna en trafikksikker og trygg skolevei.

Design: Ensign Reklamebyrå