– Unikt og noe litt utenom det vanlige

I dag skal dere bli bedre kjent med prosjektutvikler Kristin Ytredal fra Base Bolig.

– Hvem er Kristin Ytredal?

– Jente på 28 år oppvokst på Stangeland i Sandnes, men har etter studietiden flyttet over kommunegrensen til Stavanger. Jeg har studert på NTNU i Trondheim og er utdannet sivilingeniør, med tilleggsfag i urban design fra UiS. Jeg har spilt volleyball på Austrått IL i flere år, men selv om «volleyballkarrieren» er lagt på hyllen liker jeg fortsatt å ha en aktiv og travel hverdag med alt det innebærer.

– Hva er din rolle i Rådhusmarka?

– Jeg jobber som prosjektutvikler og har bidratt i dette prosjektet siden tilbudsfasen. Jeg har mange og varierte oppgaver, hvor jeg bistår prosjektlederen og de andre der det trengs.

– Hva betyr Sandnes for deg?

– Sandnes er hjembyen min og jeg føler meg fortsatt veldig knyttet til byen selv om jeg ikke bor der lenger. Jeg synes det er spennende å følge med på utviklingen, og jeg synes Sandnes er flink til å ta grep for å gjøre seg attraktiv. Jeg benytter meg mye av turområdene rundt byen, der kan ikke Stavanger måle seg. Jeg er også ofte på besøk hos venner og familie.

– Hva mener du er det beste med Rådhusmarka?

– Beliggenheten! Her får du det beste fra alt. Her kan du flytte inn i en splitter ny bolig i et rolig og trygt område med masse fine tur- og rekreasjonsområder rett i nærheten. Kort vei til kollektiv og tog, og ikke minst nærheten til sentrum. Jeg synes arkitektene har vært flinke til å tegne et prosjekt som inneholder gode kvaliteter og som vil skille seg positivt ut fra leilighetsbebyggelsen ellers i Sandnes. Jeg gleder meg også spesielt til å se resultatet av uteområdene som landskapsarkitektene, danske Werk, har tegnet. Jeg mener vi kan tilby et resultat som blir unikt og noe litt utenom det vanlige for boligprosjekter i Sandnes.

Design: Ensign Reklamebyrå