Bo urbant eller landlig? Ja takk, begge deler!

Vi i prosjektgruppen bak Rådhusmarka har vært i full sving siden du hørte fra oss sist. Planer for boliger og felles uteområde begynner for alvor å ta form. Vi vil bruke mye av parkeringsplassen ved det gamle Rådhuset til boligbygging slik at store deler av marka forblir grønn. Dermed kan vi allerede nå love deg frodige og innholdsrike omgivelser når du flytter inn på Rådhusmarka.

Ny nettside og logo!

Med oss på laget har vi blant annet reklame- og kommunikasjonsbyråene Ensign og Hey-Ho Let’s Go. De jobber nå med å utvikle et godt kommunikasjonskonsept og grunnlaget for å sy sammen alt nødvendig presentasjonsmateriell.


Carina Kaldheim

– din kontaktperson på Rådhusmarka

Carina Kaldheim er selger i Ineo Eiendom og en av de du kan kontakte når salgsstart nærmer seg. Som tidligere eiendomsmegler har hun bred erfaring med å bistå boligkjøpere og opptatt av å yte god service, så slå gjerne på tråden etter ferien hvis du vil ha en prat om dine muligheter på Rådhusmarka.

913 30 033
carina@ineoeiendom.no

Mer informasjon kommer etter sommeren

Alle gode krefter jobber med mål om å kunne presentere de første tegningene, illustrasjonene og annen prosjektinfo etter sommeren. Du som står på interessentlisten vil være blant de første som mottar slik informasjon. Du vil også være blant de som får mulighet til å kjøpe ny bolig på Rådhusmarka i et eget forhåndssalg – følg med!

God sommer, alle sammen!

Design: Ensign Reklamebyrå