Mange muligheter i første salgstrinn!

Allerede i månedsskiftet februar/mars starter salget på grønne og sentrumsnære Rådhusmarka i Sandnes. Første salgstrinn er byggene RM3 og RM6. Her vil det bli et stort utvalg av leiligheter.

I RM3-bygget kommer Start-leiligheter skreddersydd for deg som skal kjøpe din første bolig. Her kan du få opp mot 350.000 kroner i rabatt! Disse leilighetene er nemlig utviklet i tråd med «Mitt i Sandnes», som er Sandnes tomteselskaps konsept for å gjøre det mulig for unge mellom 18 og 35 år å få egen bolig i Sandnes, uten å betale full markedspris. Størrelsene blir fra ca. 45 til 70 m2 BRA. Prisene starter fra kun kr. 2.190.000 før eventuell rabatt. Mer info om disse leilighetene, «Mitt i Sandnes»-konseptet og tildelingsregler kommer allerede neste uke.

I RM6-bygget kommer Allsidig-leiligheter med størrelser fra ca. 65 til 122 m2 BRA. Disse leilighetene får en fleksibel løsning som kan tilpasses etter ønsket antall soverom – her blir det mange muligheter! Dette bygget ligger lengst nordvest på tomten. 


Hils på vårt salgsteam!

Rådhusmarka utvikles i samarbeid mellom Ineo Eiendom og Base Bolig. Begge stiller egne selgere til din disposisjon. Roy Klungtvedt og Carina Kaldheim representerer Ineo Eiendom og Daniel S. Honstad representerer Base Bolig. 
 
Eiendomsmegler er Eie eiendomsmegling Sandnes ved Rune Larsen. Også Rune kan kontaktes hvis du har spørsmål allerede nå eller ønsker å benytte muligheten når forhåndssalget for dere registrerte interessenter starter. Ta gjerne kontakt med eiendomsmegler hvis du ønsker en verdivurdering av din nåværende bolig.

  • Carina Kaldheim – 913 30 033 – carina@ineoeiendom.no
  • Roy Klungtvedt – 971 63 999 – roy@ineoeiendom.no
  • Daniel S. Honstad – 959 72 361 – dsh@basebolig.no
  • Rune Larsen – 930 44 902 – rla@eie.no
Design: Ensign Reklamebyrå