Mellom 18 og 35 år? Søk om Startbolig med rabatt!

Hva med 200.000 i rabatt? Eller opp til 350.000? På Rådhusmarka kan 1. gangsetablerere mellom 18 og 35 år få solide avslag i prisen. Hvis du eller noen du kjenner vil bli med på dette, så send finansieringsbevis og søk via skjemaet på denne nettsiden så fort som mulig:

Tre typer Startboliger – mange muligheter

Vi samarbeider med Sandnes tomteselskap om utvikling av Startboliger i tråd med deres Mitt i Sandnes-konsept, som gjør det mulig for unge å få egen bolig i Sandnes uten å betale full markedspris. Dermed kan du få 8 % rabatt på følgende gode leilighetstyper på Rådhusmarka:
– Leilighet med ett soverom og totalt areal på ca. 45 m2. Priser fra kr. 2.190.000 til 2.625.000 (før rabatt).
– Leilighet med to soverom og totalt areal på ca. 58 m2. Priser fra kr 2.850.000 til 3.590.000 (før rabatt).
– Leilighet med to soverom og totalt areal på ca. 70 m2. Priser fra kr. 3.690.000 til 4.290.000 (før rabatt).

Det kommer totalt 11 gode muligheter på ca. 45 m2 fordelt på etasjene 1.- 4.


Knallgode leiligheter for 1. gangsetablerere

Startboligene på Rådhusmarka kommer i bygg RM3, som ligger sørvest på tomten, lunt og lengst vekk fra Jærvegen. Alle får egen vestvendt balkong. Et velutstyrt kjøkken fra Norema med integrerte hvitevarer fra Siemens er inkludert, det samme er hvitpigmentert parkett på alle gulv og fliser på bad, vannbåren varme i stue/kjøkken og vånnbåren gulvvarme på bad. Leilighetene leveres dessuten med smart varmestyring fra Futurehome som sikrer deg lave kostnader til oppvarming. Dette gir deg også muligheten til å oppgradere leiligheten til et komplett smarthus for en rimelig penge.

Det er heis fra parkeringskjeller til alle etasjer. Det er heis fra parkeringskjeller til alle etasjer. Sportsbod på 5 m2 i p-anlegget er inkludert i prisen. Parkeringsplass kan kjøpes for kr. 250.000.

Neste uke får du informasjon om Allsidig-leilighetene i bygg RM6 – følg med! 

Design: Ensign Reklamebyrå