Nysgjerrig på Allsidig-leilighetene? Det skjønner vi godt!

Det er stor interesse for Rådhusmarka – vi får hyggelige henvendelser hver eneste dag. Mange av dere er nysgjerrige på de fleksible Allsidig-leilighetene som kommer i bygg RM6, det flotte sju-etasjes punkthuset nordvest på tomten. 

Se to av leilighetstypene allerede i dag!

Størrelsene på Allsidig-leilighetene blir fra ca. 60 til 125 m² BRA. Felles for alle er balkonger plassert på et av byggets fire hjørner, altså med lys og utsikt i to himmelretninger.  I dag kan du se to spennende og romslige leilighetstyper – her er det mye å glede seg til! 

Allsidig-leilighet, ca. 84 m².

I bygg RM6 kommer det fem slike leiligheter fordelt på 2. til 6. etasje, alle på det sørøstlige hjørnet. Her blir det sol fra morgen til langt på dag ute på balkongen, som er ca. 16 m². Det første som møter deg når du kommer hjem, er en romslig gang med god garderobeplass og inngang til bad, bod, gjeste-WC og to soverom. Begge soverommene er av fin størrelse og plassert med vinduer mot øst. Når du går inn i stuen fra gangen, så får du en lys og luftig romfølelse med store vinduer og utsikt mot både sør og øst. Gled deg. Pris fra kr. 4 390 000,-

Allsidig-leilighet, ca. 108 m².

Dette er en virkelig romslig leilighet med alt du trenger. I denne får du blant annet to gode soverom med utsikt mot vest, to bad, eget vaskerom, stor gang og bod. Begge soverom ligger praktisk nær hovedbadet. Stue-/kjøkken-løsningen blir på hele 55 m² og får vinduer med utsikt mot både sør og vest. Hjørnebalkongen ligger også mot sør og vest, slik at du kan nyte solen fra lunsjtider til kveld. Herlig! Det kommer fem slike leiligheter fordelt på 2. til 6. etasje i bygg RM6 – her blir det mange gode muligheter.  
Pris fra kr. 6 390 000,-


Kontakt vårt salgsteam for mer info.

  • Carina Kaldheim – 913 30 033 – carina@ineoeiendom.no
  • Roy Klungtvedt – 971 63 999 – roy@ineoeiendom.no
  • Daniel S. Honstad – 959 72 361 – dsh@basebolig.no
  • Rune Larsen – 930 44 902 – rla@eie.no
Design: Ensign Reklamebyrå