På Rådhusmarka kan du leve livet fullt og delt med Heime

Heime er et bokonsept som gjør det lett å dyrke fellesskap, opplevelser, trygghet og tiden du har til overs. Samtidig legger Heime til rette for at du kan trekke deg tilbake og kose deg alene i en stilfull og praktisk leilighet med alt du trenger for å leve et godt liv. 
 
Mer konkret innebærer Heime at du på Rådhusmarka får tilgang til flotte fellesarealer og fellesløsninger som felleshus, gjesterom og delerom med mer. For kun 250,- pr. måned (inkluderes i fellesutgiftene), vil du blant annet få tilgang til: 

  • Felleshus med spisesal, kjøkken og TV-krok (full pakke fra Altibox, inkl. Champions League, Premier League, Netflix og HBO). Du kan også leie dette huset hvis du skal feire noe stort sammen med venner og familie.
  • Gjestehybler som kan bestilles når du har besøk som trenger overnatting. 
  • Felles frukthager og planteparseller.
  • Delerom med verktøy, sports- og turutstyr og uteleker.
  • En egen Heime-app, som du blant annet kan bruke til å reservere felleslokaler, verktøy i delerommet, avtale tur med en av dine nye naboer og mye mer. 

Se plantegning for 70 m² Start-leilighet!

I bygg RM3 kommer det fire slike leiligheter fordelt på 1.- 4. etasje. Dette er en av Start-leilighetene, som du mellom 18 og 35 år kan søke om å kjøpe med 8 % rabatt. Søknadskjemaet finner du her:

Med egen vestvendt balkong kan du glede deg til mange fine kvelder utendørs. Inne får du blant annet to soverom, som begge er praktisk adskilt fra stue og kjøkken med to dører. Det betyr at du trygt kan se Netflix til langt på kveld selv om din kjære har lagt seg. Badet ligger også godt adskilt fra stuen. Legg merke til at det største soverommet har egen bod – kanskje du vil bruke den som garderobe? Husk at Norema-kjøkken og hvitevarer fra Siemens er inkludert i alle Start-leilighetene på Rådhusmarka. 
 
Prisen på disse 70 m²-leilighetene er fra kr. 3.690.000 til 4.290.000 før rabatt. Altså kan du spare fra kr. 295 200 til kr. 343 200 hvis du søker og vinner trekningen om å kjøpe en 70 m² leilighet i RM3-bygget, som ligger lunt og godt sørvest på tomten, lengst vekk fra Jærvegen.


Kontakt vårt salgsteam for mer info.

  • Carina Kaldheim – 913 30 033 – carina@ineoeiendom.no
  • Rune Larsen – 930 44 902 – rla@eie.no
Design: Ensign Reklamebyrå