To lekre smakebiter fra RM6-bygget

RM6 er det sju-etasjes punkthuset som ligger nord på tomten, lengst vekk fra Jærvegen. Dette bygget får til sammen 25 leiligheter, og i dag har vi gleden av å presentere en Topp-leilighet og en Allsidig-leilighet! 

Bo på toppen med topp kvaliteter

Med nærmere 130 m² pluss to hjørnebalkonger helt øverst i RM6-bygget – ja, da får du masse plass, sol fra morgen til kveld og utsikt i retning byen, fjorden og Sandvedparken. Legg merke til den store stue/kjøkken-løsningen – over 70 m²! Lys inn fra to sider vil forsterke romfølelsen ytterligere.

Om du er tidlig ute, kan vi tilpasse leiligheten etter akkurat dine behov. Vil du ha egen tv stue, ekstra soverom eller andre løsninger? Ingen problem for teamet bak Rådhusmarka. Dette er en leilighet du vil trives i.

Leilighet 701 – 128,8 m² BRA – pris kr. 8.890.000. 

Det kommer tre Topp-leiligheter i RM6. Alle disse får egne topp-kvaliteter på gulv og hvitevarer, kjøkken fra anerkjent leverandør, mange muligheter for tilvalg, komplett smarthus-pakke fra Futurehome med både varme- og lysstyring og mye, mye mer. Parkeringsplass og sportsbod er også inkludert. Hvis du ønsker å vite mer om en av disse leilighetene, send oss en e-post allerede i dag!

Se plantegning for 65 m²-leilighet med stor hjørnebalkong

Allsidig-leiligheten vi viser i dag, ligger fint plassert på hjørnet som vender mot det gamle Rådhuset. Balkongen er på nesten 17 m² og blir et godt sted å innta både morgenkaffe og lunsj. Innvendig blir det gode lysforhold med tanke på at oppholdsrommet får vinduer mot to sider. Det største soverommet får mulighet for eget garderobe-/omkledningsrom og egen praktisk bod med skyvedør fra gangen. Parkeringsplass og sportsbod er inkludert.

Leilighet 402 – 64,6 m² BRA – pris kr. 3.490.000 

Kontakt vårt salgsteam for mer info.

  • Carina Kaldheim – 913 30 033 – carina@ineoeiendom.no
  • Rune Larsen – 930 44 902 – rla@eie.no
Design: Ensign Reklamebyrå