To spennende nyheter fra Rådhusmarka

I dag har vi gleden av å gi deg et glimt av fremtiden til de heldige som flytter inn i en Start-leilighet i RM3, bygget som kommer nærmest Skogsbakken og lengst vekk fra Jærveien. Disse leilighetene får lune, vestvendte balkonger, hvor du kan tilbringe mange gode timer etter en travel dag på jobb eller skole. Legg merke til den integrerte blomsterkassen på balkongene – her kan du kanskje ha din egen lille urtehage? 

Start-leilighetene er fra ca. 45 til 70 m² BRA og du kan velge mellom et eller to soverom. 

Husk at du må sende oss søknadsskjema og finansieringsbevis innen 1. mars hvis du ønsker muligheten til å kjøpe en Start-leilighet med rabatt.

Mer informasjon og søknadsskjema finner du her: 

One of a kind: Byhuset i RM6-bygget

I RM6-bygget har vi spesialutviklet en leilighetstype vi kaller Byhus. Denne leiligheten er over to etasjer og har kvaliteter man vanligvis forbinder med et rekkehus eller en enebolig. Med to etasjer, to stuer, to bad, flere soverom og to hjørnebalkonger får du mange muligheter – inkludert muligheten til å leie ut nederste etasje og bo selv i den øverste. En fin måte å finansiere kjøpet av en stor leilighet – denne er på totalt 130 m² BRA! 

Det kommer kun et slikt Byhus i RM6, og dette ligger i 2. og 3 etasje på hjørnet som vender mot det gamle rådhuset. Pris kr. 5.490.000,-.

Kontakt vårt salgsteam for mer info.

  • Carina Kaldheim – 913 30 033 – carina@ineoeiendom.no
  • Rune Larsen – 930 44 902 – rla@eie.no
Design: Ensign Reklamebyrå