Rådhusmarka – god plass til grønt og moro for alle generasjoner!

I Du har kanskje sett på tidligere 3D-illustrasjoner at all planlagt bebyggelse ligger i ytterkantene på Rådhusmarka? Blant annet kommer punkthusene RM 6 og RM7 på det som i dag er parkeringsplass, noe som gjør at store deler av marka blir værende åpent, grønt og med massevis av attraksjoner for store og små! 
 
For å skape en naturlig atmosfære og følelse i fellesområdet får alle bygg vakker trekledning inn mot det grønne. Ut mot gatemiljøet, mot Jærveien og Skogsbakken, får fasadene teglstein – noe som jo passer godt med tanke på byhistorien vår. 

Også RM3-bygget, der Start-leilighetene kommer, får tegl ut mot Skogsbakken og trekledning mot det grønne. 

Gled deg til å se planene for Felleshuset!

Sentralt i fellesområdet er Felleshuset, som blir noe helt eget – noe du aldri har sett før. Felleshuset blir delvis innebygget i terrenget og får grønt gress på taket. Som inngangsparti får felleshuset en stor glassfasade med foldedører mot sør, og det vurderes å legge tegldekke utenfor. Inne blir det stort og lyst fest-/forsamlingslokale, et velutstyrt kjøkken, bad og eget lagerrom. Og det beste av alt, du kan leie hele stasen når du har en feiring på planen. 
 
Det planlegges også en egen krok med stor TV hvor dere kan se Netflix, Champions League, Premier League eller kamper med Sandnes Ulf, Viking og Oilers. Da trenger du kanskje ikke kjøpe egne kanalpakker? 

Innholdsrikt uteområde for alle generasjoner

Vi jobber nå tett sammen med landskapsarkitekten for å legge siste hånd på alle detaljer for alt som kommer utomhus. Vi kan allerede nå melde om felles frukthager, flere og varierte lekeplasser hvor barn eller barnebarn kan svi av litt energi, en multibane, et lite amfi og selvfølgelig flere sittegrupper der du kan prate med nye naboer eller nyte grønne Rådhusmarka i fred og ro. Dette blir veldig bra!  

Trenger du gode råd om finansiering?

Vi samarbeider med Sparebank 1 SR-Bank om Rådhusmarka. Ta gjerne kontakt med Mari Oftedal hvis du trenger gode råd om hvordan du best kan finansiere ny og lekker leilighet her like ved Sandvedparken. Mari kjenner prosjektet veldig godt, så slå gjerne på tråden i dag eller like over helgen. Mari har sitt kontor i SR-Bank sine lokaler i Elvegata i Sandnes sentrum.

Mari Oftedal
45 45 33 50
mari.oftedal@sr-bank.no


Kontakt vårt salgsteam for mer info.

  • Carina Kaldheim – 913 30 033 – carina@ineoeiendom.no
  • Rune Larsen – 930 44 902 – rla@eie.no
Design: Ensign Reklamebyrå