På Rådhusmarka kommer boliger for alle, med kort vei til alt!

Vi setter stor pris på at du har registrert din interesse for Rådhusmarka. Derfor gir vi deg muligheten til å bli med i et eksklusivt forhåndssalg for leilighetene i RM6-bygget før salget starter Flytter du til Rådhusmarka så får du egentlig alt du trenger i ditt eget nabolag. Dagligvarebutikker, restauranter, legesenter, kultur og ikke minst Langgata ligger like i nærheten. Ja egentlig alt Sandnes sentrum har å by på. Det attraktive turområde Sandvedparken ligger bare et steinkast unna. Bedre kollektivtilbud skal du lete lenge etter, med busstopp oppkalt etter Rådhusmarka og togstasjon en 5 minutters spasertur unna.

  • Rådhusmarka holdeplass – 0 meter.
  • Villa Skeiane  – 70 meter.
  • Sandvedparken –  100 meter.
  • Kiwi – 150 meter.
  • Skeiane Stasjon – 333 meter.
  • Langgata – 420 meter.
  • Ruten – 650 meter.
  • Kulturhuset – 950 meter.

Allsidig-leilighet, 104 m²

Her er nok en smakebit av en flott leilighet som kommer i RM6. Det første som møter deg når du kommer hjem, er en romslig gang med god garderobeplass og inngang til bad, bod, og to soverom. Begge soverommene er av fin størrelse, og det største av rommene har eget bad. Stuen/kjøkkenet er på hele 54 m², og får lys inn fra to sider og utgang til terrasse på hele 16 m². Terrassen ligger på nordvest siden av bygget. Her kan nyte solen fra lunsjtider og utover ettermiddagen og kvelden.

Har du detaljerte spørsmål om leiligheter eller priser – ikke nøl med å ta kontakt!

Tegningen viser leilighet RM6-201, pris kr 5.890.000,-

Kontakt vårt salgsteam for mer info.

  • Carina Kaldheim – 913 30 033 – carina@ineoeiendom.no
  • Rune Larsen – 930 44 902 – rla@eie.no
Design: Ensign Reklamebyrå