Bli med i forhåndssalget på Rådhusmarka!

Vi setter stor pris på at du har registrert din interesse for Rådhusmarka. Derfor gir vi deg muligheten til å bli med i et eksklusivt forhåndssalg for leilighetene i RM6-bygget før salget starter siste uken i mars. 

Avtal møte!

Alt du trenger å gjøre er å slå på tråden eller sende oss en e-post, så avtaler vi et privat møte i løpet av de to neste ukene. Du kan komme til oss eller vi kan stikke innom deg slik at du får all informasjon og svar på eventuelle spørsmål. Grip sjansen! 

Mange muligheter i RM6

I dette bygget kommer leiligheter fra ca. 43 til 130 m2, blant annet den du ser plantegning for nedenfor. Denne leiligheten ligger på bakkeplan. Dermed får du både terrasse og din egen hage, og ikke minst: enkel adkomst.

Leilighet 102, størrelse 102,6 m2, pris kr. 4 990 000.

Rådhusmarka – et Heime-prosjekt

Heime er et bokonsept som gjør det lett å dyrke fellesskap, opplevelser, trygghet og tiden du har til overs. Samtidig legger Heime til rette for at du kan trekke deg tilbake og kose deg alene i en stilfull og praktisk leilighet med alt du trenger for å leve et godt liv. 
 
Mer konkret innebærer Heime at du på Rådhusmarka får tilgang til flotte fellesarealer og fellesløsninger som felleshus, gjesterom og delerom med mer. 

  • Felleshus med spisesal, kjøkken og TV-krok (full pakke fra Altibox, inkl. Champions League, Premier League, Netflix og HBO). Du kan også leie dette huset hvis du skal feire noe stort sammen med venner og familie.
  • Gjestehybler som kan bestilles når du har besøk som trenger overnatting. 
  • Delerom med verktøy, sports- og turutstyr og uteleker.
  • En egen Heime-app, som du blant annet kan bruke til å reservere felleslokaler, verktøy i delerommet, avtale tur med en av dine nye naboer og mye mer.

Kontakt vårt salgsteam for mer info.

  • Carina Kaldheim – 913 30 033 – carina@ineoeiendom.no
  • Rune Larsen – 930 44 902 – rla@eie.no
Design: Ensign Reklamebyrå