Sugen på en god start? Følg med neste uke!

Nå er det ikke lenge til du kan sikre deg Start-leilighet med 8 % rabatt på Rådhusmarka. Allerede fredag 13. mars, dvs. fredag neste uke, sender vi deg alle dokumenter du trenger for å velge din favoritt blant leilighetene i RM3-bygget. 

Påfølgende mandag, altså 16. mars, avholdes informasjonsmøte kl. 18.00 på Vitenfabrikken. Du er selvsagt invitert.

Etter vi har informert om Start-leilighetene, så kan du skrive opp dine favoritter i prioritert rekkefølge. Så fort vi har samlet inn alle ønskene, starter tildelingen av de første 12 leilighetene. Det er viktig at du skriver opp flere alternativer i tilfelle flere ønsker samme leilighet som deg, men vi vil selvsagt prøve å tildele flest mulig førstevalg. Vi i salgsteamet hjelper deg gjerne med å finne de beste alternativene for deg.

Avtal møte!

Har du spørsmål om Start-leilighetene og dine muligheter på Rådhusmarka, så ring eller send oss en e-post i dag. Vi tar gjerne et møte slik at du får all den informasjonen du trenger. 

Fakta om Start-leilighetene

Størrelsen er fra 45 til 70 m² BRA, noen med et soverom og noen med to soverom. Vi inkluderer hvitevarer, slik at du får minimale ekstrakostnader når du skal kjøpe din første bolig.
 
Alle Start-leilighetene ligger i RM3-bygget, som er på fire etasjer og ligger plassert lengst sørvest på tomten. Lunt og godt, lengst borte fra Jærveien. Prisene starter på lave kr. 2.190.000 før rabatt.


Kontakt vårt salgsteam for mer info.

  • Carina Kaldheim – 913 30 033 – carina@ineoeiendom.no
  • Rune Larsen – 930 44 902 – rla@eie.no
Design: Ensign Reklamebyrå