Bruk muligheten i forhåndssalget du også!

Forhåndssalget er godt i gang, og Rådhusmarka har alt fått sine første fremtidige beboere. Du som registrert interessent kan også delta i forhåndssalget. Det er bare å kontakte oss, så avtaler vi et møte slik at vi kan finne den beste leiligheten for deg. 

Få det helt topp på toppen!

Øverst i RM6 kommer tre leiligheter med topp kvaliteter. I dag viser vi plantegningen for leilighet 702, som faktisk er den minste av toppene. Her får du gode, gjennomtenkte romløsninger, og ikke minst: balkong med sol fra morgenen til langt ut på ettermiddagen og fri sikt fra øst til sørvest.

Som det seg hør og bør, legger vi listen høyt i denne leiligheten. Her blir det enstavs parkett på gulv, hvitevarer og kjøkken fra anerkjent leverandør, vannbåren gulvvarme, komplett smarthus-pakke fra Futurehome med både varme- og lysstyring og mange muligheter for tilvalg. 

Leilighet 702 – 114 m2 – pris kr. 7.890.000 – parkering inkludert.

Trives du best på bakkeplan?

Da har vi et meget godt alternativ for deg. Sjekk ut planløsningen på denne 70 kvadratmeter store leiligheten med to soverom til kun kr. 3.390.000 – mye for pengene! Her får du alt du trenger, til og med en egen hage. Perfekt hvis du har lyst å flytte i leilighet, og gjerne vil fortsette med hagestell og nyte synet av fargerike blomster. 

Leilighet 101 – 70 m2 – pris kr. 3.390.000 

Følg med neste uke!

Vi samarbeider med Sparebank 1 SR-Bank om Rådhusmarka. Ta gjerne kontakt med Mari Oftedal hvis du trenger gode råd om hvordan du best kan finansiere ny og lekker leilighet her like vNeste uke sender vi deg komplett informasjonsmateriell om første salgstrinn på Rådhusmarka: Brosjyre, prisliste og alt annet du trenger for å kjøpe din beste leilighet noensinne. Vi vil også fortelle mer om hvor du kan møte oss for en uforpliktende samtale og innføring i prosjektet. 


Kontakt vårt salgsteam for mer info.

  • Carina Kaldheim – 913 30 033 – carina@ineoeiendom.no
  • Rune Larsen – 930 44 902 – rla@eie.no
Design: Ensign Reklamebyrå