Endelig er vi klar til å fortelle alt om Start-leilighetene på Rådhusmarka!

Nederst i dette nyhetsbrevet finner du all informasjon du trenger for å velge din leilighet med geniale 8 % rabatt. Grip denne sjansen med begge hender – her kan du spare fra 175.000 til 343.000 kroner, og slippe unna med kun 100.000 kroner i forskudd! 

Neste uke kan du avtale møte med oss, men på grunn av Corona-viruset må vi gjøre det via Microsoft Teams eller Facetime.  Les mer om dette senere i nyhetsbrevet.

Første trekning kommende uke

ØI første runde skal vi tildele 12 leiligheter. Veldig mange har sendt inn finansieringsbevis, og det kommer derfor til å bli trekning om de forskjellige leilighetene. Skulle du ikke bli trukket ut i første omgang, så fortvil ikke. Det er ikke lenge til neste tildeling!

3D-illustrasjon av RM3 sett fra vest. Avvik kan forekomme.

Felles informasjonsmøte avlyst – avtal møte via Microsoft Teams eller Facetime

Vi tar selvfølgelig rådene fra Folkehelseinstituttet og smitterisikoen vedrørende Corona-viruset på høyeste alvor. Derfor velger vi å ha møter med hver enkelt søker via Microsoft Teams eller Facetime, alt etter hva som passer deg best. Vårt salgsteam vil slik kunne fortelle deg alt du trenger å vite, samt hjelpe deg å finne de rette alternativene for deg.  

Du kan booke tidspunkt for møte med vårt salgsteam via linken under allerede nå. Husk å skrive når det passer for deg. Vi svarer fortløpende for å bekrefte avtalen. 

Avtal møte med oss på følgende tidspunkter:

Mandag 16. mars: kl. 12 – 20
Tirsdag 17. mars: kl. 10 – 15
Ellers etter avtale. 

Du kan sende kjøpetilbud allerede i helgen

Til høyre kan du laste ned brosjyre og prisliste med nøkkelinformasjon. Hvis du finner din favoritt, så kan du sende oss kjøpetilbud i dag eller i løpet av helgen. Siden det blir trekning, og det er mange interesserte, så kan det være lurt å velge mer enn én leilighet. Og slapp helt av, du kan (dessverre …) bare kjøpe én. 


Kontakt vårt salgsteam for mer info.

  • Carina Kaldheim – 913 30 033 – carina@ineoeiendom.no
  • Rune Larsen – 930 44 902 – rla@eie.no
Design: Ensign Reklamebyrå