Statusoppdatering fra Rådhusmarka

I disse dager jobber vi i prosjektgruppen på hvert vårt hjemmekontor, med fullt fokus på ferdigstillelse av alt informasjonsmateriell for leilighetene i bygg RM6 – første salgstrinn på Rådhusmarka. Ting tar nødvendigvis bittelitt lenger tid enn normalt, og det betyr at nyhetsbrevet med prisliste, brosjyre og mer sendes deg neste uke. 

Se RM6-bygget fra sør

I dag kan du se en ny 3D-illustrasjon som viser RM6-bygget sett fra sør mot nord. Her ser du hvordan balkongene er variert plassert oppover i etasjene for å skape best mulige solforhold. Balkongene er med på å gi bygget et spennende arkitektonisk uttrykk. Trekledningen på undersiden av balkongene gjør uttrykket og uteplassene lunere og triveligere enn en vanlig «betongbalkong», og dette er bare en av flere kvalitetsdetaljer ved RM6. 

Leilighetene som ligger på hjørnet nærmest i illustrasjonen er varianten på 108 m2 BRA. På høyre side ser du den på 83,4 m2 BRA. Til venstre for RM6 i illustrasjonen kommer det 12 rekkehus, som nå er under utvikling. Disse vil bygges omtrent samtidig som RM6. Til høyre skimtes bygg RM7 som kommer for salg senere i prosessen. 

Hvis du har spørsmål om Rådhusmarka, så er du selvsagt hjertelig velkommen til å ta kontakt. Send oss gjerne en e-post allerede i dag. 


Kontakt vårt salgsteam for mer info.

  • Carina Kaldheim – 913 30 033 – carina@ineoeiendom.no
  • Rune Larsen – 930 44 902 – rla@eie.no
Design: Ensign Reklamebyrå