I dag får du all info om første trinn på Rådhusmarka – kontakt oss for å kjøpe.

Nå er vi klar. Forhåndssalget til dere på interessentlisten har pågått i et par uker, og vi har hatt mange telefon- og videomøter den siste tiden. Flere har alt sikret seg sin drømmeleilighet i bygg RM6 på Rådhusmarka – det kan du også gjøre. 
 
I dag kan du laste ned en brosjyre med mange flotte illustrasjoner som viser hvor fint det blir både ute og inne. RM6 er et såkalt punkthus, altså er det høyt og firkantet – kanskje den beste måten å tilrettelegge for veldig gode leiligheter i hver etasje. Her ligger alle leilighetene på et hjørne, noe som gir godt med lys fra to sider og solrike uteplasser med ekstra mange soltimer. Midt i bygget er det heis og trapper som tar deg fra parkeringskjelleren og opp til hver etasje.

Med sine sju etasjer rager RM6 høyt. Det gir gode utsikts- og solforhold på veldig mange av balkongene.

Vi er tilgjengelige på telefon, FaceTime og forskjellige videosamtaler

Med dagens situasjon kan vi ikke avholde et felles informasjonsmøte. Det kommer vi til å ha på et senere tidspunkt. Mange av dere ønsker helt sikkert en prat med oss for å få svar på eventuelle spørsmål, og derfor er vi tilgjengelige på telefon og alle mulige digitale kanaler. Ved hjelp av en videosamtale, som fungerer på alle nettbrett og datamaskiner, kan vi vise mye rett på skjermen. Du trenger ingen erfaring med dette fra før, og vi hjelper deg i gang. Ring oss, så forteller vi hvordan alt virker. 

Her er all informasjon

På raadhusmarka.no  har vi klar en digital boligvelger til deg. Her finner du en god oversikt over alle leilighetene, med priser, beliggenhet i bygget og plantegninger.

Se 3D-illustrasjoner og plantegninger, les om beliggenhet, felleskvaliteter og attraksjoner i nærområdet:

Her finner du priser og nøkkelopplysninger:

Her finner du nøkkelinfo fra megler, romskjema, byggteknisk beskrivelse, snitt- og fasadetegninger, etasjeplaner, vedtekter, budsjett, reguleringsplankart og reguleringsbestemmelser:


Kontakt vårt salgsteam for mer info.

  • Carina Kaldheim – 913 30 033 – carina@ineoeiendom.no
  • Rune Larsen – 930 44 902 – rla@eie.no
Design: Ensign Reklamebyrå