Få rykende fersk brosjyre levert hjem. Ta kontakt for en prat om Rådhusmarka.

Vi har nemlig publisert masse nytt innhold – inkludert boligvelgeren! Her kan du se plantegning og pris på hver leilighet og finne din favoritt. Har du spørsmål eller ønsker å kjøpe Start-lei– Det faktum at 10 leiligheter er solgt i en så annerledes tid, forteller om et fantastisk prosjekt. Vi får dessuten daglige henvendelser pr. telefon, og ut fra aktiviteten på nettsiden ser vi at Rådhusmarka virkelig er attraktivt, sier markedssjef i Ineo Eiendom AS, Roy Klungtvedt. 
 
– Vi er tilgjengelige for alle interessenter de neste dagene og på arbeidsdagene i påskeuka. Alle møter skjer via telefon og videokonferanser. Det er avtalt flere slike møter den kommende tiden og det kan alle på interessentlisten også gjøre. Det er bare å ringe eller sende oss en e-post, så finner vi et tidspunkt og en møteform som passer. Vi gjør det vi kan for å holde hjulene i gang, sier Roy.

Med sine sju etasjer rager RM6 høyt. Det gir gode utsikts- og solforhold på veldig mange av balkongene.

Vil du ha brosjyren hjem i din postkasse?

Det er ikke mange dager siden prisliste og digital versjon av brosjyren ble sendt ut. Flere venter på en trykket brosjyre, heldigvis er den like om hjørnet. Fra og med fredag denne uken kan vi levere brosjyren direkte i din postkasse. Nedenfor kan du bestille hjemkjøring av begge brosjyrer: den om Topp, Allsidig og Byhus i RM6-bygget eller den om Start-leilighetene i RM3-bygget. 

Alle møter foregår som videokonferanse. Til venstre Erik Kjærvik (Byggherreombud Novaform), til høyre Robert Salvesen (Prosjektleder Ineo Eiendom) og nederst til høyre Roy Klungtvedt (Markedssjef Ineo Eiendom).

Kontakt vårt salgsteam for mer info.

  • Carina Kaldheim – 913 30 033 – carina@ineoeiendom.no
  • Rune Larsen – 930 44 902 – rla@eie.no
Design: Ensign Reklamebyrå