Få med deg videovisning på Facebook mandag kl. 18.00!

På mandag prøver vi noe helt nytt: Roy Klungtvedt, markedssjef i Ineo Eiendom, forteller om alt det gode med Rådhusmarka direkte på prosjektets Facebook-side. Søk opp raadhusmarka og få alt grundig forklart fra klokken 18.00! 

Du kan sende inn spørsmål til Roy, Carina, Rune og de andre i salgsteamet for Rådhusmarka både underveis og etterpå, samt avtale videomøte via FaceTime, Teams eller andre kanaler. Vil du snakke med noen om dine muligheter på Rådhusmarka allerede nå, send oss en e-post så tar vi kontakt: 

Videovisning også på YouTube

Vi kjører samme videovisning også på youtube, og der kan du se den når du vil fra mandag kl. 18.00. Klikk da på følgende link: 

Salget er i gang – grip sjansen du også!

11 leiligheter ble solgt før påske, noe som er svært bra med tanke på dagens situasjon. Vi er alltid tilgjengelige på telefon, e-post og alle tenkelige videomøte-former. Ta kontakt når det passer deg. 
 
Vi håper du får med deg videovisning førstkommende mandag kl. 18 – vi gleder oss! 

Med sine sju etasjer rager RM6 høyt. Det gir gode utsikts- og solforhold på veldig mange av balkongene.

Kontakt vårt salgsteam for mer info.

  • Carina Kaldheim – 913 30 033 – carina@ineoeiendom.no
  • Rune Larsen – 930 44 902 – rla@eie.no
Design: Ensign Reklamebyrå