Tirsdag 23. juni kl. 17: Tomtevisning for Start-leilighetene!

Du kan nå avtale å bytte din gamle bolig med en av de store leilighetene på Rådhusmarka.  Velger du dette, tilbyr vi også kasFørstkommende tirsdag treffer du oss på Rådhusmarka, og dagen etter – onsdag 24. juni – er siste frist for å søke om ny Start-leilighet med rabatt. Vi håper du allerede har vært i banken… Søknad sender du inn via: https://raadhusmarka.no/kampanje/kjope-bra-eller-billig-ja-takk-begge-deler/#/   

Hvis du vil se tomten sammen med oss før tirsdag, ta kontakt!

Mange muligheter

Du har kun gode Start-leiligheter å velge blant på Rådhusmarka. Størrelsene er fra ca. 45 til 70 m2, og du kan få fra 175.200 til 343.200 kroner i avslag hvis du er mellom 18 og 35 år. Nedenfor er tre eksempler på leiligheter og litt om hva det koster å bo pr. mnd. Husk at totalen vi oppgir er inkludert fellesutgifter, renter på fellesgjeld og renter + avdrag på banklån.
Kontakt vårt salgsteam for mer info.

  • Carina Kaldheim – 913 30 033 – carina@ineoeiendom.no
  • Rune Larsen – 930 44 902 – rla@eie.no
Design: Ensign Reklamebyrå