Ny tildeling på nyåret!

Hva med 200.000 i rabatt på din første leilighet? Eller opp til 350.000? På Rådhusmarka kan førstegangsetablerere mellom 18 og 35 år få solide avslag i prisen. Skaff finansieringsbevis fra banken, snakk med foreldrene dine hvis det trengs og søk via interessentskjemaet nedenfor. Gjør det i dag – få gang!

21 startboliger allerede tildelt!

Plantegning Netflix (og chill)

30 par sko eller Netflix og chill? På Rådhusmarka får du plassen du trenger!

Trenger du mer informasjon om hvordan søknadsprosessen foregår og vil se eksempler på plantegninger? Last ned vår informasjonsbrosjyre “Slik gjør du det” her:

Knallgode leiligheter for førstegangsetablerere!

Startboligene på Rådhusmarka ligger sørvest på tomta i bygg RM3, lunt og lengst vekk fra Jærveien. Alle får egen vestvendt balkong. Et velutstyrt kjøkken fra Norema med integrerte hvitevarer fra Siemens er inkludert, det samme er hvitpigmentert parkett på alle gulv og fliser på bad, vannbåren varme i stue/kjøkken og vånnbåren gulvvarme på bad. Leilighetene leveres dessuten med smart varmestyring fra Futurehome som sikrer deg lave kostnader til oppvarming. Dette gir deg også muligheten til å oppgradere leiligheten til et komplett smarthus for en rimelig penge. Det er heis fra parkeringskjeller til alle etasjer.

Send finansieringsbevis og søknad

Vi ha din søknad og finansieringsbevis for at du skal være med i trekningen om nye Start-leiligheter på Rådhusmarka. Merk at du i interessentskjemaet må bekrefte at du oppfyller Sandnes tomteselskaps kriterier for å kunne søke om kjøp av en Start-leilighet med rabatt. Hvis to eller flere ønsker samme leilighet, så blir det loddtrekning blant de interesserte.

Interessentskjema/søknad – Start-leilighet på Rådhusmarka:  Velg hvilken type bolig du ønsker.

  Alle priser er før en rabatt på 8% og boligene finnes i 1. – 4. etasje.  For å være med i trekningen må du bekrefte følgende:

  Jeg bekrefter at jeg er mellom 18 og 35 år.

  Jeg bekrefter at boligen er til eget bruk.

  Jeg bekrefter at hvis jeg allerede eier bolig, så selges denne før jeg overtar ny bolig på Rådhusmarka.

  Jeg bekrefter at jeg ikke tidligere har fått tildelt tomt eller bolig i prosjektkonkonkurranse fra Sandnes tomteselskap.

  Jeg bekrefter at dersom boligen selges før det har gått tre år fra signert kjøpekontrakt, kan boligen ikke selges for en pris høyere enn det den ble kjøpt for med tillegg for indeksregulering etter KPI, megleromkostninger samt dokumenterte oppgraderinger.

  Hvis du ikke kvalifiserer til Start-leilighet, men ønsker å registrere din interesse for leilighet på Rådhusmarka, gjør det på dette kontaktskjemaet.

  Send finansieringsbevis

  Alle som oppfyller tomteselskapets kriterier og har sendt oss finansieringsbevis, vil bli invitert til møte ca. 1 uke før trekningen av Start-leilighetene finner sted.

  Mitt i Sandnes

  Sandnes tomteselskap KF er med på Rådhusmarka-teamet, og de har et eget konsept for førstegangsetablerere: Mitt i Sandnes. Litt av greia med dette konseptet er å gjøre det mulig for unge å få egen bolig i Sandnes, uten å betale full markedspris. Hvis du er så heldig å bli trukket ut i konkurransen om Startbolig fra Rådhusmarka og Mitt i Sandnes (Sandnes tomteselskap) får du 8 % rabatt på leiligheten.

  Les mer om Mitt i Sandnes.

  Bo trygt i frittstående borettslag

  Startboligene kommer i bygg RM3, og organiseres som et frittstående borettslag. Innskuddet er på 25 % av kjøpesummen. De resterende 75 % er et felleslån med 30 års løpetid. De første 8 årene er avdragsfrie. Felleslånet kan delvis eller helt innfris via IN ordning. Det er normalt mulighet for dette to ganger pr år, vår og høst. Borettslaget har sikringsfond slik at du ikke blir belastet naboens gjeld.

  Ved kjøp av leilighet på Rådhusmarka betaler du kr. 100.000 ved kontrakt, resten ved overtakelse. Parkeringsplass kan kjøpes for kr 250.000. Sportsbod i parkeringsanlegg er inkludert i prisen. Størrelsen på denne er ca. 5 kvm.

  Design: Ensign Reklamebyrå