Det nærmeste du kommer en «All inclusive»-leilighet?

Start-leilighetene på Rådhusmarka ligger sørvest på tomta, i bygg RM3, lunt og lengst vekk fra Jærveien. Det meste er allerede inkludert, slik at du kan flytte rett inn uten store ekstrakostnader. Her kan du sikre deg en glimrende start på bokarrieren med kvaliteter få førstegangsetablerere er forunt: 

  • Et velutstyrt kjøkken fra Norema med integrerte hvitevarer fra Siemens. 
  • Hvitpigmentert parkett på alle gulv og fliser på bad. 
  • Vannbåren varme i stue/kjøkken og vånnbåren gulvvarme på bad. 
  • Futurehome Smarthub og smart varmestyring. 
  • Egen vestvendt balkong. 
  • Sportsbod på ca. 5 m² i parkeringsanlegg. 
  • Parkeringsplass kan kjøpes for kr. 250.000. 
  • Heis fra parkeringskjeller til alle etasjer.  

Fullkommen TV-løsning og internett fra Lyse

På Rådhusmarka får du «Fiberaksess 200/200» som standard. Da slipper du å dele bredbånd med naboen, og har fart og kapasitet til både deg og venner på besøk. 

Når du flytter inn på Rådhusmarka, flytter TV-løsningen Altibox inn sammen med deg. Altibox er opptatt av å ha Norges mest fornøyde kunder og tilbyr deg både topp underholdning og valgfrihet. Med avtaleformen Fiberaksess får beboerne på Rådhusmarka lav felleskostnad og hver enkelt husstand avgjør selv sitt behov for TV, internett og fasttelefoni.

Futurehome – framtiden ankommer Rådhusmarka sammen med deg

Du får kontroll og komfort fra dag én i din nye Start-leilighet på Rådhusmarka. Leilighetene leveres nemlig med en Futurehome Smarthub og smart varmestyring som standard. Dermed kan du ha varmen på sparemodus om natten og når du er borte på dagtid, slik at du sparer både miljøet og lommeboka. Hvis du er frysen på vei hjem fra jobb, skole eller en kveld på byen kan du enkelt skru opp temperaturen i stua via appen. 

Med Smarthuben, som er selve «hjernen» i smarthuset ditt, kan du få flere smarte funksjoner som gjør livet enkelt. Eksempler på andre smarthusfunksjoner du kan bestille som tilvalg, er lysstyring og enkel alarm – alt kan styres via den brukervennlige appen.

Kjøkken fra Norema

Vi vil du skal bo og leve med et kjøkken du trives med og som du blir stolt av. Et kjøkken som fungerer når du skal være effektiv med frokosten og som har alt du trenger for å diske opp med en treretters til dine nye naboer. Derfor har vi valgt Norema som kjøkkenleverandør. Norema står for både kvalitet og god kundeservice, noe du vil nyte godt av både før og etter innflytting. Norema leverer også innredning til bad.

Modellen Areal mellomgrå er planlagt som standard på kjøkkenet – et godt valg for deg som ønsker et kjøkken med alt du trenger og mer til. Med sine slette fronter har Areal-modellene en nordisk interiørdesign med rent og grafisk uttrykk som gir deg store muligheter for personlige designløsninger. 

Arkitektens tanker bak Rådhusmarka

Mad Arkitekter har vært med på Rådhusmarka-laget siden dag én da Ineo Eiendom og Base Bolig startet arbeidet med konseptet som vant frem i Sandnes tomteselskaps prosjektkonkurranse om utvikling av denne fantastiske tomten. 

– Oppdraget fra Ineo Eiendom og Base Bolig var å utvikle et prosjekt som tilfører byen gode boliger for folk i alle aldersgrupper og livsfaser. Samtidig var det viktig å skape et grønt og innholdsrikt fellesområde som blir verdifullt for både Rådhusmarka-beboerne og resten av byen. Ser man på totalen, med boligene, boligmiksen, grøntarealet og tilbakemeldingene fra Sandnes tomteselskap, så håper og tror jeg at vi har lykkes veldig godt, sier Espen Vik i Mad Arkitekter.

Start-leiligheter med alle funksjoner og det lille ekstra

I første salgstrinn handler det om byggene RM3 og RM6, som ligger henholdsvis lengst sørvest og nord på tomten. I arbeidet med RM3, hvor Start-leilighetene kommer, har Espen og hans kolleger utviklet leiligheter med mål om å få inn alle funksjoner uten at det blir for dyrt og stort. 

– RM3 får to hovedtyper: tre-roms og to-roms. Altså noe for små familier, unge par og single. Alle får uteplass mot sørvest slik at det blir lys og sol i forlengelse av stuen. De fleste soverommene ligger mot gårdsrom og morgensol. En sjarmerende detalj er dessuten at alle får blomsterkasse integrert i rekkverket på balkongen, smiler Espen. 

Kun hjørneleiligheter i RM6

RM6 er det første av fire punkthus som kommer på Rådhusmarka. Her kommer til sammen 25 leiligheter: 21 i kategorien Allsidig, tre Topp-leiligheter og ett byhus over to etasjer (2. og 3. etasje).  

– I dette bygget ligger samtlige på et hjørne og med lys inn fra to sider. Balkongene er også plassert på hjørnene, og dermed blir det lett å flytte seg etter solen og få flere soltimer. I Allsidig-leilighetene får man stor fleksibilitet, det er for eksempel mulig å legge til eller trekke fra et soverom. Disse leilighetene får også et ekstra bad, gjeste-wc eller omkledningsrom, forteller Espen. 

Foredler det grønne – bygger på det grå

All planlagt bebyggelse ligger i tomtens randsone slik at området mellom byggene blir både stort, åpent og grønt. 

– Rådhusmarka er på mange måter byens siste grønne sentrumstomt, og vi vil foredle det grønne og åpne. Deler av den nye bebyggelsen kommer på det som i dag er grå parkeringsplass, og all bebyggelse plasseres i ytterkant slik at det blir god plass til å utvikle «gårdsrommet». Samtidig har det vært viktig å gjøre det enkelt å bruke fellesområdet, både for beboere og andre, slik at det skapes gode forbindelser til Sandvedparken, sentrum og nabolaget, sier Espen. 

De store på Rådhusmarka

Med leilighetstypene Byhus og Topp tilbyr vi også fantastiske alternativer for de som vil ha mer plass. 

Byhus:

Et byhus er en to-etasjes leilighet med god plass og kvaliteter man vanligvis forbinder med et rekkehus eller en enebolig. Det kommer ett slikt byhus i RM6, i andre og tredje etasje på hjørnet som vender mot det gamle rådhuset. Dette har vi planlagt slik at du kan leie ut en etasje og bo selv i den andre. En glimrende løsning for deg som vil dekke deler eller hele lånet med utleieinntekter. Likevel, med flere soverom, to romslige stuer og balkong i begge etasjer, fungerer dette byhuset 100 % for de vil ha hele kåken for seg selv. Som småbarnsfamilier og andre som ganske enkelt har lyst på en stor leilighet. Størrelsen er ca. 130 m². 

Topp:

Topp er et navn som forplikter, både når det kommer til plassering i bygget og når det kommer til kvaliteter. I første byggetrinn kommer tre Topp-leiligheter øverst i RM6, alle med topp-kvaliteter på gulv og hvitevarer, kjøkken fra anerkjent leverandør og mange muligheter for tilvalg, komplett smarthuspakke fra Futurehome med både varme- og lysstyring, store terrasser og mye, mye mer. Størrelsene er cirka 114, 122 og 129m² BRA. Parkering er inkludert.

Design: Ensign Reklamebyrå