På tide med ny leilighet og bedre tid til å nyte livet?

På Rådhusmarka kommer boliger for alle som er glad i Sandnes. Sammen med Mad Arkitekter har Ineo Eiendom og Base Bolig nå planene klare for å gjøre Rådhusmarka til det stedet som kombinerer by- og parkliv på aller beste måte.

På Rådhusmarka kommer boliger for alle!

Forskning på bomiljø viser at boligprosjekter som har en bredde i leilighetstyper, er et bedre sted å bo. At unge, voksne og eldre, alene-boende, par og familier kan møtes både tilfeldig og planlagt er et stort pluss for trivsel og samhold i hverdagen. Kall det sosial bærekraft, om du vil.

Bo både urbant og grønt

Rådhusmarka er plassert midt i smørøyet. Med kort vei til Sandnes sentrum og herlige Sandvedparken, bor du både urbant og grønt. Ja takk, begge deler!

Lese eller leke ute? Ja takk, begge deler!

Sammen med landskapsarkitektene i Link Landskap har Ineo Eiendom, Base Bolig og Mad Arkitekter lagt store planer for et innholdsrikt uteområde. Her kommer rolige soner hvor en god bok kan nytes i ro og mak, men også aktivitetssoner der du kan leke med familiens minste i trygge, grønne omgivelser. 

Rådhusmarka – et HeimeTM-prosjekt! 

Du tror kanskje du må ta med deg alt fra verktøyboden og velge en leilighet med stor stue og ekstra soverom til gjester hvis du skal flytte fra enebolig? Ikke hvis du velger Rådhusmarka, som blir et Heime-prosjekt med både delerom, gjestehybler og felleshus!

Design: Ensign Reklamebyrå