Futurehome – framtiden ankommer Rådhusmarka sammen med deg

Du får kontroll og komfort fra dag én i din nye leilighet på Rådhusmarka. Leilighetene leveres nemlig med en Futurehome Smarthub og smart varmestyring som standard. Dermed kan du ha varmen på sparemodus om natten og når du er borte på dagtid, slik at du sparer både miljøet og lommeboka. Hvis du er frysen på vei hjem fra jobb, skole eller en kveld på byen kan du enkelt skru opp temperaturen i stua via appen.

Med Smarthuben, som er selve «hjernen» i smarthuset ditt, kan du få flere smarte funksjoner som gjør livet enkelt. Eksempler på andre smarthusfunksjoner du kan bestille som tilvalg, er lysstyring og enkel alarm – alt kan styres via den brukervennlige appen.

Ta kontakt for mer informasjon – ring Carina Kaldheim i Ineo Eiendom på 913 30 033.