Nå utvikles et leilighetsprosjekt eksklusivt for voksne

Salgsstart forventes i løpet av 2023 – grip sjansen!

Du var kanskje allerede litt voksen da Huset Vårt åpnet som regionens første varemagasin i 1973, da hele Sandnes kjørte rulletrapp for første gang? Kjøpte Stjernepose til ungene hos Goggen i -82 og danset på Ruten da Bobbysocks spilte «La det Swinge» i -85?

Da har vi gode nyheter: På Rådhusmarka kommer INEO Eiendom med et helt bygg bestående av leiligheter og rause fellesarealer i et nytt og eget voksenkonsept. Det er ingen formell nedre aldersgrense (heller ingen øvre) for å kjøpe leilighet her, men klart: Du bør være gammel nok til å huske de laminerte lånekortene på Biblå, hvert fall movieboxer fra Videosenteret.

Hva forventer du av en leilighet i et voksenkonsept?

Registrer interesse og bli med i medvirkningsprosessen:

· Leilighetene planlegges i flere størrelser: fra ca. 42 til 125 m².
 · VI har stort fokus på gode planløsninger, med plass til alt du trenger.
· De aller fleste leilighetene får to soverom.
· Alle får vestvendte balkonger med gode solforhold og flott utsyn over fellesarealene
· Priser fra kr. 2.990.000.

Et plusskonsept med rause fellesarealer og Heime-appen

Klar for å danse til Bobbysocks igjen? Dette byggetrinnet får egne fellesarealer kun for beboerne i voksenkonseptet; To takterrasser med gode solforhold fra morgen til kveld (muligens med jacuzzi?) og et stort fellesrom der beboerne selv kan bestemme møblering og innholdet. Her håper vi å få til en løsning med bestilling av middag, «Spis sammen med andre eller ta med opp i din egen leilighet».

I tillegg får beboerne i voksenkonseptet selvfølgelig tilgang til alle de andre felleskvalitetene Rådhusmarka byr på:

  • Felleshus med spisesal, kjøkken og TV-krok.
  • Gjestehybler som kan bestilles når du har besøk som trenger overnatting.
  • Lånerom med verktøy, sports- og turutstyr og uteleker.
  • En egen Heime-app, som du blant annet kan bruke til å reservere felleslokaler, verktøy i lånerommet, avtale tur med en av dine nye naboer og mye mer.
Voksenkonseptet kommer øst på tomten, nærmest Sandvedparken og med vestvendte balkonger som får gode solforhold og flott utsyn over de grønne fellesarealene.

Voksenkonseptet får eget fellesareal på bakkeplan – kanskje slik?

Slik kan fellesarealene på takterrassene bli – du kan påvirke løsningene.

Perfekt beliggenhet for aktive voksne

Med leilighet i voksenkonseptet får du utsikt mot Sandvedparken, som blir naboen din! Her fisket du kanskje i Storåna eller «Laksen» for en del år siden? Uansett, med Sandvedparken så nær blir dagens trim enklere enn noen gang. Samme gjør et besøk hos Monica og Charles i fortreffelige Villa Skeiane.

Ikke nok med det: Gågadå med alle butikkene og spisestedene ligger bare noen minutter unna, og enda nærmere ligger Kiwi-en til Bente. Og snart kommer Sirkus Renaa der Den Røde Mølle lå, altså der du fikk verdens beste rekesalat på pølsene i Signys bu.

Vær med å påvirke – kom med ønsker!

Alle som melder sin interesse, kan bli med i planleggingen av dette trinnet på Rådhusmarka. Dette gjelder særlig hva vi skal fylle fellesarealene med, men også løsningene i leilighetene. I løpet av første halvår 2023 sender vi ut en spørreundersøkelse – registrer deg for å bli med i den og for å få all prosjektinfo i god tid før salgsstart.

    Meld din interesse for Rådhusmarka!

    Registrer deg for å få oppdateringer om Rådhusmarka

    Jeg godkjenner å ble kontaktet av utbygger og/eller representant fra EIE eiendomsmegling på følgende vis: