Heime

Skapt for å deles: Rådhusmarka får felleshus med spisesal, kjøkken og TV-krok (full pakke fra Altibox, inkl. fotball, film, serier og gullrekka). Du kan også leie dette huset hvis du skal feire noe stort sammen med venner og familie.

Gled deg til å bo i et Heime-prosjekt!

Vi vil at du skal oppleve fellesskap og trivsel fra første dag i din nye bolig på Rådhusmarka. Ja, til og med fra før du flytter inn. Gjennom det anerkjente bo- og trivselskonseptet Heime, tilrettelegger vi for arrangementer, fasiliteter og ordninger som gjør det enkelt å møtes, bli kjent og oppleve ting sammen med nye naboer, også før innflytting. Deltakelse er selvsagt helt frivillig, men en varm anbefaling!

På Rådhusmarka kommer felleshus og:

  • Gjestehybler som kan bestilles når du har besøk som trenger overnatting.
  • Lånerom med verktøy, sports- og turutstyr og uteleker.
  • En egen Heime-app, som du blant annet kan bruke til å reservere felleslokaler, verktøy i lånerommet, avtale tur med en av dine nye naboer og mye mer.
Her ser du gjestehybelen som kommer på Rådhusmarka.
Elisabeth Hortman takket umiddelbart «JA» til tilbudet om å bli Heime-husvert.

Elisabeth er Rådhusmarkas første husvert

Mange av de som skal flytte inn på Rådhusmarka, har allerede rukket å bli litt kjent. Det er blant annet dannet turgrupper hvor beboerne kan invitere til og melde seg på turer i Sandvedparken og andre steder. Alt organiseres via Heime-appen, blant annet av husvert Elisabeth Hortmann som selv skal flytte inn i Punkthuset på Rådhusmarka.

Det var etter beboer- og informasjonsmøtet i Vitenfabrikken november 2021, Christian Skjelbakken og Vetle Bringsjord i Heime ba Elisabeth om å bli husvert og primus motor i arbeidet med å skape trivsel og sosialt samhold på Rådhusmarka. Nå bobler hun over av planer og ideer for å skape samhold og trivsel blant beboerne.

– Lefsebaking til jul og påskepyntverksted. Spillkveld og fotballsøndag. 17. mai-frokost og St. Hans-fest. Og mye mer. Og viktigst av alt: Trivsel, tilhørighet og fellesskap er noe vi beboere på Rådhusmarka skal skape sammen. Her kan alle ta initiativ. Min oppgave blir å bidra med organisering av arrangementer og aktiviteter, og å være en person folk kan snakke med når det trengs. Jeg fikk nylig en telefon fra en hyggelig dame som foreslo «strikk & drikk», så det må vi jo få til, ler Elisabeth, og legger til:

– Det blir en lav terskel både for å være med og for å takke nei. Man deltar når man kan og vil. Kanskje noen starter en gourmetklubb? Selv vil jeg dra i gang en konsert, smiler den kommende husverten, som også er sekretær i Sandnes Bluesklubb.