Rådhusmarka – et Heime-prosjekt

Heime er et bokonsept som gjør det lett å dyrke fellesskap, opplevelser, trygghet og tiden du har til overs. Samtidig legger Heime til rette for at du kan trekke deg tilbake og kose deg alene i en stilfull og praktisk leilighet med alt du trenger for å leve et godt liv.

Mer konkret innebærer Heime at du på Rådhusmarka får tilgang til flotte fellesarealer og fellesløsninger som felleshus, gjesterom og lånerom med mer.

  • Felleshus med spisesal, kjøkken og TV-krok (full pakke fra Altibox, inkl. Champions League, Premier League, Netflix og HBO). Du kan også leie dette huset hvis du skal feire noe stort sammen med venner og familie.
  • Gjestehybler som kan bestilles når du har besøk som trenger overnatting. 
  • Lånerom med verktøy, sports- og turutstyr og uteleker.
  • En egen Heime-app, som du blant annet kan bruke til å reservere felleslokaler, verktøy i lånerommet, avtale tur med en av dine nye naboer og mye mer.