Punkthuset II

Salget er i gang!

Nye leiligheter med optimaliserte planløsninger

Punkthuset II blir åtte etasjer og skal oppføres ved Telthusveien, altså tvers over veien for inngangen til det nye massivtre-bygget til Lyse. Her kommer leiligheter med glimrende planløsninger fra ca. 47 til 127 m² BRA, som vi sammen med LINK Arkitektur har planlagt ned i den minste detalj. Her tar vi i bruk hver eneste kvadratmeter – dette blir bra!

Siden de fleste leilighetene er smart plassert på et hjørne, får du lys inn i stue og kjøkken fra to sider. Her blir det også romslige hjørnebalkonger som gir maksimalt med soltimer og utsikt i to himmelretninger.

Ser du ikke boligvelgeren?

Det er sannsynligvis fordi du har en eldre nettleser.

Vi anbefaler at du oppgraderer til en moderne nettleser for en bedre brukeropplevelse. Du kan prøve en av disse:

Vi sikter på byggestart allerede 1. halvdel 2024 og ferdigstillelse før jul 2025 – gled deg!

Nå kommer enda et byhus og tre toppleiligheter!

En virkelig gladnyhet er at Punkthuset II får ett av de svært etterspurte byhusene: En leilighet over to etasjer, med to stuer, to balkonger, flere bad og flere soverom – altså kvaliteter som i et familievennlig rekkehus. Det vil tilrettelegges for utleie av den nederste etasjen i denne leiligheten – en genial måte å finansiere leilighetskjøpet på.

Helt øverst kan du velge mellom tre virkelig flotte toppleiligheter. Disse får en del ekstrakvaliteter, som gulvvarme i stue/kjøkken, komplett smarthus med dimming etc., komplett hvitevarepakke og mer.

Ta kontakt med Roy Klungtvedt i INEO Eiendom på 971 63 999 / roy@ineoeiendom.no hvis du vil ha en prat om dine muligheter i Punkthuset II allerede nå.

Kjøkken fra Sigdal – velg den fargen du liker best!

Uansett hvilken leilighet du foretrekker i Punkthuset II – kjøkken fra anerkjente Sigdal er inkludert. Og ikke nok med det: Du kan – kostnadsfritt – velge blant følgende fire farger fra den populære Sigdal-paletten «Jordnær»: Granitt, Korn, Sky og Snø.

Alle fargene er nøye håndplukket av våre eksperter for å vare over tid, selv med skiftende fargetrender. Og husk: du kan selvsagt også velge andre farger, da mot et forhåndsavtalt pristillegg.

Hvilken stil vil du ha på kjøkkenet?

Her ser du kjøkkeninnredning illustrert med de forskjellige fargevalgene. Du kan velge den du vil uten ekstra kostnader. Merk at 3D-illustrasjonen kan vise elementer og materialer som ikke er en del av standardleveransen.

Privat borettslag – gunstig finansiering

På Rådhusmarka har vi valgt borettslag fremfor selveier som boform. Disse boformene er veldig like, men skiller
på et par viktige punkter:

 • Et borettslag er et frittstående boligselskap hvor du som beboer eier en rett til å bo, derav bo-retts-lag.
 • Det er boligselskapet og dets styre som inngår avtaler på vegne av beboerne. Dette gjør at man får veldig fordelaktige avtaler på alt fra forsikring og vedlikehold til TV og Internett. I et borettslag er det også mer inkludert i fellesutgiftene.

På Rådhusmarka er følgende inkludert i fellesutgiftene:

 • Kommunale avgifter.
 • Forsikring av bygg og fellesområder.
 • Drift og vedlikehold av bygg og fellesområder.
 • Kostnader til strøm og oppvarming av fellesområder.
 • Forretningsførsel.
 • Heime – vår helt egen løsning for unike fellesskap.
 • Bredbånd fra Lyse/Altibox.
  Vi har lagt inn «Flex 200» som standard.
 • Utgifter til drift og vedlikehold av parkeringsanlegg og bodområder.

I tillegg til felleskostnadene betaler hver leilighet for følgende:

 • Strøm til eget forbruk. Her velger du selv hvilken strømleverandør du ønsker å bruke.
 • Oppvarming fra felles energiløsning. Denne faktureres a-konto med 400,- pr. mnd. Det
  avregnes mot faktisk forbruk en gang pr. år.
 • Innboforsikring.

Fordelaktig felleslån

Ved å etablere et borettslag, kan vi opprette en løsning med felleslån. Innskuddet betales ved overtakelse. Det resterende er din del av felleslånet. Felleslånet har en løpetid på 50 år, hvor de 20 første er avdragsfrie. Etter overtakelse kan man to ganger pr. år velge å innfri deler av eller hele felleslånet. Dette velger du helt selv.

Et felleslån har mange fordeler. Det har gode betingelser i forhold til renter, avdrag og gebyrer – og du slipper å søke selv. Det har vi alt gjort for deg. Lånet er altså ferdig innvilget, og dersom du har hele innskuddet
i egenkapital slipper du finansiering i banken. Egenkapital kan være både penger på konto og verdi i egen bolig.

Full kontroll med faste priser

Alle våre leiligheter har fast pris. For deg som kjøper betyr det at det ikke er noen justering av kjøpesummen underveis i prosessen. Vår erfaring er at både markedet og kostnadene forbundet med byggingen er økende gjennom perioden fra salg til overtakelse. Er man tidlig ute, får man ofte med seg en verdistigning mens man venter på å flytte inn.

Kun 100.000,– ved kontrakt

Når vi har meldt byggestart for prosjektet, vil vi fakturere hver kjøper 100.000,–. Dette er forskuddsbetaling, og blir fratrukket det som skal betales ved overtakelse. Pengene blir stående på klientkonto

Gled deg til å bo i et Heime-prosjekt!

Vi vil at du skal oppleve fellesskap og trivsel fra første dag i din nye bolig på Rådhusmarka. Ja, til og med fra før du flytter inn. Gjennom det anerkjente bo- og trivselskonseptet Heime, tilrettelegger vi for arrangementer, fasiliteter og ordninger som gjør det enkelt å møtes, bli kjent og oppleve ting sammen med nye naboer, også før innflytting. Deltakelse er selvsagt helt frivillig, men en varm anbefaling!

På Rådhusmarka kommer blant annet:

 • Felleshus med spisesal, kjøkken og TV-krok (full pakke fra Altibox, inkl. fotball, film og serier).
 • Gjestehybler som kan bestilles når du har besøk som trenger overnatting.
 • Lånerom med verktøy, sports- og turutstyr og uteleker.
 • En egen Heime-app, som du blant annet kan bruke til å reservere felleslokaler, verktøy i lånerommet, avtale tur med en av dine nye naboer og mye mer.

  Meld din interesse for Rådhusmarka RM7 – Punkthuset II

  Registrer deg for å få oppdateringer om Rådhusmarka

  Jeg godkjenner å ble kontaktet av utbygger og/eller representant fra EIE eiendomsmegling på følgende vis: