Bo trygt i frittstående borettslag

Leilighetene i Punkthuset organiseres som et frittstående borettslag. Dette gir deg mange fellesskapsfordeler, inkludert økonomiske. Eksempelvis koster Lyses leveranse kun 499,- pr. måned, mens den samme løsningen for enebolig koster 1229,- pr. måned. Og du? Prisen for Altibox er inkludert i fellesutgiftene.

Merk også at kommunale avgifter er inkludert i de månedlige fellesutgiftene, og er betydelige lavere enn de 20.000 som man kan måtte betale for en enebolig i Sandnes kommune. 

Innskuddet er på 25 % av kjøpesummen. De resterende 75 % er et felleslån med 30 års løpetid. De første 8 årene er avdragsfrie. Felleslånet kan delvis eller helt innfris. Borettslaget har sikringsfond slik at du ikke blir belastet naboens gjeld og fellesutgifter.

Ta kontakt for mer informasjon – ring Carina Kaldheim i Ineo Eiendom på 913 30 033.