Kvalitet og valgmuligheter fra Norema

Vi vil du skal bo og leve med et kjøkken og bad du trives med og som du blir stolt av. Et stort og romslig kjøkken med mye skapplass, og som fungerer når du skal være effektiv med frokosten og som har alt du trenger for å diske opp med en treretters til dine nye naboer. Et bad med lekker innredning, smarte løsninger og velvære. Derfor har vi valgt Norema som vår leverandør.

Velg mellom 20 kjøkkenfronter uten pristillegg!

Norema står for både kvalitet og god kundeservice, noe du vil nyte godt av både før og etter innflytting.

Modellen Areal mellomgrå er planlagt som standard på kjøkkenet – et godt valg for deg som ønsker et kjøkken med alt du trenger og mer til. Med sine slette fronter har Areal-modellene en nordisk interiørdesign med rent og grafisk uttrykk som gir deg store muligheter for personlige designløsninger.

Ønsker du å sette ditt personlige preg på kjøkkenet, kan vi tilby ca. 20 forskjellige fronter i samme prisklasse – altså uten at du må betale noe ekstra. Det er også et godt utvalg i benkeplater.

Ta kontakt for mer informasjon – ring Carina Kaldheim i Ineo Eiendom på 913 30 033.