Rådhusmarka presenterer:

3 gode leilighetskjøp til under 3 mill

Vi startet med mange – nå er det kun 3 leiligheter med pris under 3 millioner i bygget Sørsiden på Rådhusmarka. Og det bør holde, du trenger vel bare én.

Du kan nå velge mellom 52, 59 og 72 m²

De har forskjellige kvaliteter, de tre som er igjen i denne prisklassen. Som at den minste har et soverom og at de to større har to. Nedenfor kan du se plantegningene og prisene til de tre vi snakker om, og du? Her på Rådhusmarka kan du velge mellom tre ulike Sigdal-kjøkken – uten tillegg i pris! Se de ulike kjøkkenmodellene nederst på denne siden.

RM4 503 på 52 m² ser sånn ut:

Plantegning Sørsiden 503

Denne typen hadde vi fem av, og nå er det bare èn igjen, nemlig den i 5. etasje og får balkong der sola kommer inn litt over lunsj og blir værende til kveldstrøttheten tar deg. Her valgte vi en romslig stue og kjøkkenløsning, fremfor to soverom. Perfekt for enslige eller par som ønsker seg et romslig oppholdsrom. Legg også merke til at det blir godt med garderobeplass både på soverommet og i boden ved inngangsdøren. En skikkelig bra leilighet for deg som skal kjøpe første gang, spør du oss. Pris 2.590.000 kroner.

RM4 404 på 59 m² blir sånn som dette:

Plantegning Sørsiden 404

Her har vi altså fått plass til to soverom, og det ene blir egentlig ganske stort og areal nok til flere garderobeskap. Soverom nr. 2 kan selvsagt være et hjemmekontor, gamingrom eller bare et rom som venter på gjester, eventuelt integreres som en del av stue/kjøkken.

Denne leiligheten ligger i 4. etasje og solen treffer balkongen fra litt etter lunsjtider til godt utpå kvelden. Prisen er kun 2.990.000 kroner.

Og til slutt: Dette er RM4 205 på 72 m²:

Plantegning Sørsiden 205

Her har vi klart å få to dører mellom stue og begge soverom, det betyr mer ro og fred for den som har lagt seg under dyna mens andre jabber i stua. Legg gjerne merke til boden som er plassert nær inngangsdøra, en smart løsning som fungerer godt for den med stor garderobe. Og ja, denne leiligheten har en pris under 3 mill. til tross for at den er på 72 m²: 2.990.000 kroner. Ligger i 2. etasje.

KJØKKEN FRA SIGDAL– VELG DET DU LIKER BEST!

Uansett hvilken leilighet du foretrekker i Sørsiden – kjøkken fra anerkjente Sigdal er inkludert. Du får tre forskjellige Sigdal-modeller å velge blant – uten pristillegg! Merk at du finner bilde av kjøkkenet til hver leilighet i boligvelgeren, og at du kan få tegning og detaljer av megler.